2777
2789
جانم بگو شاید تونستم کمکت کنم!

خیلی ممنون گلم🌹

من یازدهمم رشته تجربی

میدونم که ایندم به این دوسال بستگی داره دلمم نمیخواد جا بزنم 

ولیی درست درس نمی خونم

بعضی وقتا اصلا حس و حالشو ندارم

در کل بخوام بگم اون استمراری که باید داشته باشمو ندارم  که خب این به ضررمه مخصوصا اینکه معدل امسالم تو کنکورم نقش داره

بعضی وقتا اصلا به این فکر می کنم که دانشگاه نرم یا به این فکر می کنم که من اصلا از بیمارستان بدم میاد پس به چه امیدی ادامه بدم

در کل الان موندم وسط دوراهی نمیدونم چیکار کنم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون گلم🌹 من یازدهمم رشته تجربی میدونم که ایندم به این دوسال بستگی داره دلمم نمیخواد جا بزن ...

ببین میدونم سخته بعضی وقتا اصن کم میاری با خودت میگی یه یه درصد برگردم عقب این اشتباهو نمیکنم نمیام تجربی نمیخوام درس بخونم میخوام زندگی کنم برا خودم مگه چند سال قراره جوون باشم چند سال دیگه زنده ام که انقد به خودم سختی بدم ولی ببین مطمئن باش فقط تو نیستی که الان این حسو داری خیلیا الان تو وضعیت توان خیلیا از دوازدهم تازه شروع کردن ول یتو هنوز دو سال وقت جبران داری به نظرم الان که درصد عمومی انقد رفته بالا تو هرجوری ام شده هر چقدم درس داری روزی دوساعت وقت بزار براش بیشتر سعی کن کتاب کارای تشریحی مثل ماجرای منو درسام بخری که اومده نهایی ۱۴۰۲ رو آورده سوالا رو بعضیا تو همه سطحم داره علاوه بر این روزی دوساعتم حتما یه درس تخصصی رو که اشکال داری بخون برا خودت برنامه ریزی کن تا جایی که میتونی پایبند باش انگیزه بده به خودت به این فک کن اگه قبول بشی میتونی تو دانشگاه درس بخونی منبع درآمد داشته باشی شغل خوب اصلن تاحالا فک کردی خانوادت چقد دوس دارن تو موفق و سربلند بشی بابات چقد دوس داره پیش همه پز بده دختر من کاره ای شده؟ 

به نظرم بزرگ ترین لطفی که یه دختر در حق خودش میتونه بکنه درس خوندنه

ببین میدونم سخته بعضی وقتا اصن کم میاری با خودت میگی یه یه درصد برگردم عقب این اشتباهو نمیکنم نمیام ...

همه اینارو میدونم قبولشون دارم ولی نمیتونم عمل کنم🤦🏻‍♀️

به نظرت برم پیش ی مشاور حضوری یا فایده نداره

از یه طرفی ام به نظرم برا دخترایی که حالا خانواده شون تاکسیکه و یا کلا شرایط خوبی ندارن درس خوندن تنها راهیه که میتونه وارد جامعه بشه بخون هر جور شده بخون اصلا خودتو سرگرم چیزایه دیگه نکن اگه کسی بهت نگفته من میگم نزار دوسال دیگه بگی اگه یکم بیشتر تلاش میکردم میتونستم نزار پشیمون بشی اگه لازمه تمومش کن رابطمون با اون پسره یا با دوستات با هرکسی و هر چیزی که فکرشو میکنی تلگرامو پاک کن برنامه هاتو پاک کن از همه دلیت اکانت کن به نظرت ارزش نداره برا آینده؟ 

آینده ای که کل سرنوشت خودتو تایین میکنه حتی سر نوشت بچه هاتو

ببین چون میدونم قصد داری ایندت مهمه دارم بهت میگم 

برنامه my study room رو نصب کن با تکنیکاش پیش برو دیدی اگه لازم شد شرطی کن مثلا اگه روزی ۴ ساعت درس نخوندی گوشیت قفل میشه یا بین هز تایم مطالعه خودش قفل میکنه گوشی رو تو بخش کتابخونشم میتونی رقابتی درس بخونی و.......

از یه طرفی ام به نظرم برا دخترایی که حالا خانواده شون تاکسیکه و یا کلا شرایط خوبی ندارن درس خوندن تن ...

خداروشکر  زیاد اهل بیرون رفتن نیستم

حتی رفیقم زیاد ندارم که هر چند وقت ی بار همو میبینیم 

مشکل از اینا نیست میتونم مدیریت کنم

مشکل اینجاس خسته شدمم🤦🏻‍♀️

ببینم چیکار میتونم بکنم