2777
2789

راستش شوهرم خیلی ب من بی احترامی کرده حتی توی جمع!دست بزنم داشت خلاصه همه جوره دلمو قبلا شکسته.الان دیگه وقتی میخواد احساساتمو درگیر کنه،من یاد اون رفتارهای بد قبلش میافتم و ازش ی جورایی انگار بدم میاد گریم میگیره.ن اینکه نیازی نداشته باشما ولی وقتی شوهرم سمتم میاد ازش بدم میاد انگار سودااستفاده گر بوده همیشه اخه همیشه و همه جا هم فقط ب فکر خودش بوده

مشکل منم هست😔😔😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخواهی ادامه بدی باید فراموش کنی گذشته رو وزندگیت رو دوباره بسازی بدون پیش داوری وبا تجربه بیشتر تا هم خودت وهم همسرت وهم زندگیت کمتر اسیب ببینه ،اگر نه باید جدا بشی ،چون این نوع افکار مثل خوره میمونه واگر دایما بخوای زنده نگهشون داری اول از همه خودت رو ازبین میبره بعد اطرافیان رو 

اگر میخواهی ادامه بدی باید فراموش کنی گذشته رو وزندگیت رو دوباره بسازی بدون پیش داوری وبا تجربه بیشت ...

بچه دارم ن نمیخوام طلاق بگیرم شرایط بعد از طلاقم سخته  من نمیتونم.اره باید فراموش کنم ولی اخه همونه اخلاق الانشم

منم مشکل دارم با شوهرم

حالا اینو گوش کن ببین تو رابطه فقط به خودت فک کن که نهایت لذت ببری خودت ببری و اینکه این رابطه باید منو شاد کنه اون لحظه به همون کار فکر کن نه چیزای دیگه 

یعنی نفع خودتو در نظر بگیر

معلمی شغل نیست عشق است

من از امروز تصمیم گرفتم جواب تلفن عاشو ندم.قهرم باهاش.و اینکه تا الان چیزی کم نذاشتم و بزرگترین اشتباهمم همین بوده.دیشبم از روانشناسه شنیدم.لازمه گاهی اوقات کم باشیم تا تشنه بشن.بخصوص گاهی تو درخواست رابطه به نظرم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بچه دارم ن نمیخوام طلاق بگیرم شرایط بعد از طلاقم سخته  من نمیتونم.اره باید فراموش کنم ولی اخه ه ...

عزیزم یا باید قید زندگیتو بزنی یا خودتو عذاب نده از فکرت پاک کن و بچسب به زندگیت و با صحبت منطقی روشنش کن دیگه از اون کارهاش دست بکشه

سلامتی و خوشبختی دخترم

قربون دلت برم 

ببخشش نه بخاطر اون

بخاطر آرامش خودت

ببخش تا بتونی فراموش کنی

یه راه حل ساده دارم برات

یه دفترقلم بردار

تا میتونی از حالت و دلخوریات بنویس

حتی میتونی تو نوشته ها بد و بیراه بگی بهش

بعد ک کامل احساساتتو خالی کردی 

برگه رو بسوزون‌...

امتحان کن 

اصلا حالت عوض میشه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

من از شوهرم متنفرمممممم

خیلی دلمو شکست خیلی به خانوادم بی احترامی کرد امروز در صورتی که من هیچ بی احترامی به خانوادش نکردم 

تو این دنیا به جز لباس تنش هیچی نداره هرچی هست از من داره ولی باز هم مدام داره به من و خانوادم توهین می‌کنه😭😭😭😭

میخوام جدا بشم ولی راضی نمیشه فقط منو واسه رفع نیازش میخواد من خیلی دیر متوجه شدم چه آدم خودخواهی هست حالم خیلی بده😭😭😭😭😭

من از امروز تصمیم گرفتم جواب تلفن عاشو ندم.قهرم باهاش.و اینکه تا الان چیزی کم نذاشتم و بزرگترین اشتب ...

باهاتون موافقم

وقتی ادم غذای مورد علاقشم هردیقه بخوره بعد یه مدت بی مزه میشه و لذت قبلو نداره

ولی اگر چندوقت یکبار بخوره همیشه بهش مزه میده

گاهی باید خودمونو کمرنگ کنیم بلکه به خودشون بیان

باهاتون موافقم وقتی ادم غذای مورد علاقشم هردیقه بخوره بعد یه مدت بی مزه میشه و لذت قبلو نداره ولی ...

اره دقیقا.من مشکلم با همسرم اینه که خیلی زود سر چیزای الکی اعصبانی میشه .من خیلی ناراحتم😔🥺

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
اره دقیقا.من مشکلم با همسرم اینه که خیلی زود سر چیزای الکی اعصبانی میشه .من خیلی ناراحتم😔🥺

درک میکنم پارتنر منم همین بود تااینکه دیشب جداشدم ازش

مشکل من این بود از کاه کوه میساخت یه چیز کوچیکو به قدری بزرگ میکرد که قابل حل شدن نبود