2777
2789
عنوان

سرماخوردم هیچکس نیست به دادم برسه

342 بازدید | 40 پست

تو غربتم شهر غریب

سرما خوردم افتادم تو جا

شوهرمم زورش میتد بره داروخونه واسم دارو بگیره

کرونا که داشت ۱۴ ،۱۵ روز تموم تو بیمارستان واسش دوییدم

اما نه کسی واسم سوپی آشی میده نه حتی شوهرم با منت و اصرار بره واسم قرص و دارو بخره

چه قدر ما زنا بدبختیم

افتادم تو جا حالم خرابه

قوی باش پاشو خودت ی سوپی بزار ی دم نوشی دم کن والا منم مریض میشم کسی برام اش سوپ نمیاره ب بچم ب شوهرم ب خودم میرسم همه خانما همینن 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زنا بدبختن چون خودشون خواستن، بگو ببرتت دکتر ،خرید قرص از داروخانه مگه شما دکتری میدونی چر خوبه برات؟ یا خودت بلند شو برو برای خودت ارزش قائل باش. مردها فقط نمیدونن چی کار کنن باید بهشون بگی، بگو برات ابمیوه و غذا از بیرون بخره یا خودش ابمیوه بگیره

سلام خوبین ابجی؟ چطورین؟ این انفلانزاس لعنتی منم تازه ازش خلاص شدم خیلی درد بدیه کدوم شهرین؟

وای من تو یکهفته سه کیلو کم کردم😐 بخدا داشتم ب شوهرم وصیت میکردم اگ بس حالم بد بود

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐