2777
2789
عنوان

دوستای دخترم با پا رفتن رو کمرش

387 بازدید | 16 پست

زنگ ورزش بوده انگار نمی‌دونم تو باشگاه یه ورزشی بوده که این خم شده چهار نفر تک تک رفتن رو کمرش این که نمی‌دونم دستشون به کجا برسه یه بازی بوده دختر منم ساده گفته من خم میشم شما برین الان اومده خونه میگه کمرش ببخشید بالای باسن سمت راستش یه خطه درد می‌کنه وقتی تکون میخوره خیلی درد داره بنظرتون نگران کننده هست؟

بله کمرخیلی حساسه ببریددکترخیالتون راحت شه.ایشون خودش باید عقلی میکردچندسالشونه؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو مدرسه و معلمو با خاک یکی کن.منم دقیقا چن روزه همون نقطه ک گفتی بالای باسنم درد میکنه انگار رگش میگیره دیگه نمیتونم تکون بدم پامو نفسم میگیره

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
معلم خودش گفته ما ایران نیستیم اصلا با بچه ها کاری ندارن و نمیتونن به بچه ها چیزی بگن

الان تو ایران هم نمیتونن به بچه ها چیزی بگن والا،کامنتا رو ببین دیگه،مدرسه و با خاک یکسان کردن معلم نگون بخت و ...

حاضره هر کاری کنه دوستاش خوشحال شن یازده سالشه 

از الان به دخترتون یاد بدید تنها باشه 

ولی جونش رو فدای دوست نکنه 

این دوره زمونه دوست کجا بود.

آبجی قشنگم رها جونم ( @دختر_وفادار) عااااااشقتم خوشحالم که خدا تو رو بهم داد.💜😘❤️                     یه دونه ای برام عشق....😎
حاضره هر کاری کنه دوستاش خوشحال شن یازده سالشه 

باهاش صحبت کنی پس هنوزبچس بهش تعلیم بدین همیشه اول خواست خودش رواولویت بده واینکه قدرت نه گفتن بهش اموزش بدین خودتونم همینطوری باشیدچون بچه ها بیشتربصری یادمیگیرن تا تئوری.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
از الان به دخترتون یاد بدید تنها باشه  ولی جونش رو فدای دوست نکنه  این دوره زمونه دوست ک ...

نه عزیزم دوست خوبه ولی ادم فقط دوست باشه همراه نباشه.بدون دویت منزوی میشه دوستی تعامل وخیلی چیزارو بهش یادمیده فقط چیزی که خیلی مهمه انتخاب دوسته که اونم توسن ایشون بایدتحت نظرپدرمادرباشه

نه عزیزم دوست خوبه ولی ادم فقط دوست باشه همراه نباشه.بدون دویت منزوی میشه دوستی تعامل وخیلی چیزارو ب ...

من میترسم دخترم از خواب پا شده بگه نمیتونم تکون بخورم و خدایی نکرده فلج شه

نه عزیزم دوست خوبه ولی ادم فقط دوست باشه همراه نباشه.بدون دویت منزوی میشه دوستی تعامل وخیلی چیزارو ب ...

بله دوست خوبه 

اما دوست خوب کم پیدا میشه

من خودم دوست صمیمی دارم و واقعا مثل خواهریم 

اما یه عده نامرد هستن 

که فقط کارشون گیره تو رو میشناسن

کلی گفتم باید به بچه هامون یاد بدیم اگه کسی بی محلی می‌کنه یا واسه خواسته هاش می خواد ما رو بزاریم کنار 

عزت نفس آدم خیلی مهم تر از اینکه بازیچه خواسته های بقیه باشیم تا طرف باهامون دوست بشه 

آبجی قشنگم رها جونم ( @دختر_وفادار) عااااااشقتم خوشحالم که خدا تو رو بهم داد.💜😘❤️                     یه دونه ای برام عشق....😎
میگم نکنه فلج شه؟

نه عزیزم خدا نکنه این چ حرفیه فقط یکم کمرش درد گرفته با روغن سیاهدانه ماساژ بده زیر آب گرم بگیره

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
بله دوست خوبه  اما دوست خوب کم پیدا میشه من خودم دوست صمیمی دارم و واقعا مثل خواهریم  ا ...

بله دقیقا.منم همینوبه دوستمون گفتم بایدتوهرمرحله از سن بچه ها یه چیزایی روبهشون آموزش بدیم.ایشون بایدروعزت نفس دخترشون خیلی کارکنن اینطوری پیش بره مهرطلب میشه واین خوب نیس خیلی بهضررش میشه