2777
2789
عنوان

ذهنم قویه

152 بازدید | 10 پست

من خاطره های یک و نیم ساگیم یادمه

کسی هست اینجا اینجوری باشه؟؟

مثلا هر از گاهی میشینم به مامانم یه خاطره تعریف میکنم بعد میپرسم اون موقع چند سالم بود مامانم میگه دو سالت ، یا مثلا سه سالت ، اوج خاطره‌ای که یادمه تقریباً یک و نیم سالم بود 😐

متاسفانه منم همینم 

با جزئیات همه چیز یادم میمونه 

اصلا خوب نیست اصلا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه...
من فقط یه سری محرک ها منو میتونه تا اون زمان از کودکی ببرن
اما خاطره یادم نمیمونه
مثلا یه بوی غذای خاص که بهم میخوره...میگم وای چقدر این بو برای من اشناست...بعد میفهمم این بو برمیگرده به 2.3 سالگیم
اما تا 1.5 سالگی یادم نمیاد
خاطره هم خیلی یادم نمیاد از اون زمان های قبل...خیلییی تک و توک...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

منم یه خاطره، فقط یه لحظه از ۲سالگیم یادمه

عروسکی که بیمارستان بودم و مامانم برام خرید و آورد داد بهم و گذاشته بود روی شکمم، چشم باز کردم عروسک رو دیدم، اون لحظه رو قشنگ یادمه اما خانوادم میگن بعیده شاید تصویر سازی ذهن باشه

چون بارها اون روزارو برام تعریف کردن

اره دقیقا لحظه به لحظه و با جزئیات همه چی تو ذهن میمونه

خوب نیست اصلا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من نمیدونم دقیقا از ۱.۵ ، ۲ یا ۳ یادمه آره خاطرات بد همش تو ذهنم مرور میشه البته حافظه کوتاه مدتم افتضاحه همش سر حفظ کردنیا زجر میکشیدم مثلا نمیدونم ۱.۵ یا بزرگتر بودم مامانم رو پاش خوابونده بودم چادر کشیده بود رو سرم با تشر میگفت بخواب حتی یادمه کدوم چادرش بود به خودشم چند بار کفتم