2777
2789
عنوان

بنظرتون تبلت دست دوم بخرم ؟

180 بازدید | 7 پست

برای درس خوندن میخوام 

آیا ارزش داره 

سامسونگ t295

قیمتش دومیلیون و هشتصد بهم گفته سالمه آنا باید از کجا بفهمم خوبه یا نه اصلا تبلت خوبه ارزش خرید داره کمکم کنید فوری و واجبه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

نه نخر یه دست فروش عوضی به مادرم گفته بود سالمه تبلت خراب بهش انداخته بود به زور پولمون رو پس گرفتیم و کلا به شهر دیگه زندگی میکرد شماره کارت اون کارت خوانم برای یه نفر دیگع تو به شهر دیگه بود

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با کتاب نمیخونی  برای پی دی اف ؟ چشات خیلی اذیت میشه ها

برای فیلم و پی دی اف و جزوه این جوری راحت ترم از رو کتاب میخونم بعد میام سراغ جزوه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

نه نخر یه دست فروش عوضی به مادرم گفته بود سالمه تبلت خراب بهش انداخته بود به زور پولمون رو پس گرفتیم ...

این ۴۸ ساعت ضمانت داده 

اگه طرف ادم مطمئنی باشه کسی باشه که قبلا ازش خرید کردید چرا که نه من نمیدونم این قیمت منصفانس یانه ولی از لحاظ سالم بودن باید جای معتبر خرید کنی من گوشی دستم الان دست دومه شوهرمم چند بار گوشی دست دو خریده ولی همیشه از اشنا میخریم مغازه دار دایی جاریمه و با شوهرمم دوسته ازش مطمئنیم جنس خراب نمیده