2777
2789

دارم سکته می‌کنم از ترس ، اولین باره میرم اتاق عمل ، تو رو خدا واسم دعا کنید ، خیلی ترس داره بی حسی از کمر سزارین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بی حسی از کمر بودم،فقط سوند درد داره خیلیم بده ولی آمپول بی‌حسی یه لحظه یه حس سوزش داری همین

سوندو برا من وقتی بیحس شدم گذاشتن

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

عزیزم😍😍ایشالا به سلامتی زایمان کنی🥰من خودم طبیعی زایمان کردم مرگ رو به چشمام دیدم هر کی دو رو برم سز کرده عالی بوده به این فکر کن فردا این موقع نی نی کوچولو بغلته😍😍

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خوش بحالت از من قبل اینکه برم تو اتاق عمل پرستار سوند گزاشت بعد با تخت بردنم تو اتاق عمل

ن من با ویلچر رفتن اونجاکه امپول زدن سوند گذاشتن در اوردنشم درد نداش 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

چندهفته چند روزید

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
درد بعد سزارین زیاده ؟

باید واقعیت رو گفت بله عزیرم وقتی اثر بی‌حسی میره و برای اولین بار باید راه بری منکه حس میکردم شکمم چاقو خورده نمیتونستم نفس بکشم از درد ولی یه چیز سزارین خوبه که خیلی زود تو ۲،۳روز دردت میره مخصوصا با شیاف دیکلوفناک

کمتر از دوهفته دیگه منم تاپیک شما رو میزنم😍😍😍😄

مبارکه بسلامتی بغلش کتید😍اسم براش انتخاب کردید؟

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤