2777
2789

هول ک با همه لاس میزد 

امشب پیامش میدادم فردا جوابمو میداد 

خیلی خستم کرد خیلی 

بخاطررش خودزنی کردم وقتی گفتم کات ب کتفش هم نبود من داغون شدم 

بخاطرش میرم دکتر مغز و اعصاب

چ کنم خیلی خستم دلم میخاد خودکشی کنم همش خوابشو میبینم ۲۴ساعته تو فکرشم همش چکش میکنم 

میدونم لیاقت نداره ولی دلم اینو نمیفهمهههه چرااا

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

چند وقته کات کردید؟

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته کات کردید؟

🥲ما تو این ۴سال بیست بار کات کردیم و ب هم برگشتیم 

اما این دفعه نمیخام برگردم دگ ای کاش بتونم 

ی هفتس ک کات کردیم هنوز همو سیو داریم استوریامو میبینه حتی💔

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
🥲ما تو این ۴سال بیست بار کات کردیم و ب هم برگشتیم  اما این دفعه نمیخام برگردم دگ ای کاش بتونم ...

ببین تو اگ این رابطه رو ادامه بدی چیزی نصیبت نمیشه منظورم ارامشی ک باید بگیری رو نمیگیری بلکه هر روز عصابت خورد میشه ک این داره با کی لاس میزنه چرا سین نمیزنه الان کجاس و... این دلتنگیتم عادیه 4 سال با یکی بودن شوخی نیس معلومه دلت تنگ میشه ولی هر وقت دلت تنگ شد ی کار شاد انجام بده مثلن فیلم شاد ببین یا اهنگ شاد گوش کن تا حال و هوات عوض شه و نری سمتش 

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...