2777
2789
عنوان

حسودا چشمم زدن😔

134 بازدید | 5 پست

من یه دختر ۱۷ ساله با یه آقا پسر فوق لیسانس داشت و شغل خوب و باکلاسی داشت ازدواج کردم

قبلش فک و فامیلم هرچی پسر معتاد درب و داغون بود فرستاده بودند خاستگاری من

همه چشماشون داشت در میومد همش هی میگفتن چرا این اومد تورو گرفت حالا فکر نکن کشته مرده تو هست و حرف و حدیث و چرت و پرت یکی که به من گفت تو صدمیلیونم نمی ارزی رک و پوست کنده....

زندگی برام جهنم شد از بس شوهرم داد میزد سرم از بس بداخلاق بود خیییلی هم سرد بود و بیشتر وقتا جدا می‌خوابیدیم مامانش دخالت میکرد همش قوم شوهر تلپ بودن خونه ما  بی پول و فقیر شد کارش و از دست داد 

همه اینا به کنار شوهرم الان مریض شده حالا خدامیدونه چه دردی گرفته زبونم لال اگه طوریش بشه من با یه بچه شیش ماهه چه خاکی تو سرم بریزم 

به خاک سیاه نشستم  بیچاره شدم بلایی نمونده سر منه بیچاره نیاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دنیا محل آزمایش هست.گاهی خوبی وخوشی وگاهی سختی.ایمان ما داره اندازه گیری میشه.توکل کن به خدا.صدقه بده.خدا روزهای خوب را خیلی زود برمیگردونه.پس از هر سختی آسانی هست.   هر که در این  درگه. مقرب تر است.  جام بلا بیشترش میدهند.    داستان پیرمرد شکر گزار وحضرت موسی را تو گوگل بخون تا بفهمی چه نعمت هایی داری وناشکری میکنی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین