gomp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 376 عنوان کنکور 97 بازدید | 13 پست سلام بچه ها من رشتم تجربیه بعد من از تیر تاالان سرکارمیام و نمیشد برا کنکور بخونم بعد دیگ نمیخوام برم از دی شروع کنم ب خوندن اگ روزی ۱۰ساعت بخونم ت این ۶ماه میتونم رتبه خوبی بیارم من رشته زیست شناسی میخوام ولی دانشگاه دولتی باشه 1402/09/07 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8918 آره بابا میشهچرا دنبال یه زشته بهتر نباشیاگه واقعا این شش ماه ده ساعت و بخونی هزار تا جای عالی و درجه یک میتونی قبول شی زیست روزانه که کاری نداره
مامان_شایان_و_ماهان عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6555 اگه با برنامه بخونی و مرور کنی میرسی کلاس بیرون هم اگه تونستی برو خدایا شکرت
gomp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 376 آره بابا میشه چرا دنبال یه زشته بهتر نباشی اگه واقعا این شش ماه ده ساعت و بخونی هزار تا جای عالی و ... من واقا این رشترو دوس دارم خیلی علاقه دارم بهش وگرنه تلاش نمیکردم براش
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4744 رشته زیست شانسی روزی ۱۰ساعتم نمیخوادمیتونی سرکار بری کنارش واسه کنکور بخونی زیست شناسیم میاری آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
gomp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 376 اگه با برنامه بخونی و مرور کنی میرسی کلاس بیرون هم اگه تونستی برو من نمیخوام با مشاوربخونم چون من پشت کنکورم سال اول ک داشتم واقا بدرد نمیخوردن فقز ماه اول توجه میکرون
gomp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 376 رشته زیست شانسی روزی ۱۰ساعتم نمیخواد میتونی سرکار بری کنارش واسه کنکور بخونی زیست شناسیم میاری اخه من میخوام دانشگاه تهران یا شهید بهشتی بیارم این رشترو
gomp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 376 ۴ ماه خوندم علوم از روزانه اوردم الانم میخونی همین رشترو؟
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4744 اخه من میخوام دانشگاه تهران یا شهید بهشتی بیارم این رشترو بزن داخل نت ببین چه رتبه ای میخوادبعد اگه نطام قدیم بودی یا معدلت پایینه برو ترمیم کنبعد بشین ببین چند ساعت باید بخونیمعمولا با روزی ۱۰ساعت رشته های تاب شهرستانام میشه اورد آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
gomp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 376 بزن داخل نت ببین چه رتبه ای میخواد بعد اگه نطام قدیم بودی یا معدلت پایینه برو ترمیم کن بعد بشین بب ... پسمیشه چون دلم میخواد با ی رشته خوب برم ت این رشته