2777
2789
عنوان

قهرمادرشوهر

225 بازدید | 32 پست

سلام بچها خوبین؟

آقا من رابطه ی خوبی با خانواده شوهر دارم،چند روز پیشا شوهرم با مامانش حرفش شد،اونم تغصیره خودم مامانش بود چون دخالت کرد،شوهرمم گفت من کاری که خودم میدونمو میکنم توهم که میدونی چرا میگی و خودتو کوچیک میکنی...

من خدایی نه خرفی زدم نه بی احترامی کردم،ولی مامانش برا همهههه گفته از منم تازه بد گفته،من هرچیم بشه هیچی به کسی نمی‌گم چون میگم دو‌روز دیگه آشتی میکنیم ولی تو ذهن بقیه میمونه خوب نیس.

الان ده دوازده روزی شده اصلا زنگی نزده مامانش،ما هرروز تماس داشتیم،من ولی دلم نیومد زنگ میزنم یه روز درمیون خیلیییی سرد باهم حرف میزنه.اصلا دلم نمبخاد رابطه مون اینجوری باشه،شب میگم بریم خونشون کیک هم بپزم برم خوبه نه!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم مادرشوهرم یه عروس داره که بخاطره پسرش هر بی احترامی و حرفی رو از اون بشنوه هیچی نمیگه...چون میگه می‌ره رو‌مخ پسرم اونو غصه میده،

ولی الان برای ما انگار نه انگار خیلی واضح بین پسرانش فرق می‌ذاره.

چه عروس خوبی ماشالله خداحفظت کنه که انقدرشعورداری 

خیلی کارخوبی میکنی

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

ارخ بپز ببر کار خوبی مبکنی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

خیلی خوبه که دنبال روابط دوستانه هستی ‌‌‌‌‌اما آخه شما که تقصیری نداری . بازم حالا که انقد قلب بزرگی داری ؛ برو .🌷

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
قوربونت برم لطف داری بهم 

فدات حقیقته🌹

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚