2777
2789
عنوان

ترس اسید پاشی

766 بازدید | 22 پست

هنوز بعد ۲هفته هیچی نشده قربون صدقه میرفت حساس بود وابسته شده بود دیشب باهاس کات کردم چون من الان وقت رابطه ندارم میدونم اشتباه کردم وقتش رو گرفتم اما خب الان استرس دارم تو مامان بابام میدونن ولی ترس دارم بیاد اسید پاشی کنه دیشب حالش خیلی بد شد ترسیده بودم واقعا از پسر ها بعید نیست میترسم الان😰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اسم اسید پاشی نیار اینقد میترسم خدا سر هیچکس نیاره

یبار تو محله ما دختر همسایه به یه پسری که میخواستن ندادن عوضی اومده بود رو مادرش اسید ریخت هنوز که هنوز جلو چشام خداروشکر اون موقع اعدام شد عوضی

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود،سفت به من چسبیده...💔❤️🩹

.چرا توهم زدی بیخودی  پسرای الان از این جرئت ها دارن‌؟ به خاطر دو هفته کشته مرده ت نشده نگران ...

طرف روانی بود به شدتتتت احساسی چون مشکلات خانوادگی و رفیق ایتا داشت شدید وابسته شده بود میترسم بیا درخونمون کاری کنه🤯

طرف روانی بود به شدتتتت احساسی چون مشکلات خانوادگی و رفیق ایتا داشت شدید وابسته شده بود میترسم بیا د ...

پسرا یه موجودات بی احساسن فقط بازیگرای خوبی هستن 

الانم دو هفته مدت زیادی نبوده که وقتشو گرفتی 

نگران نباش 

تو رو قلب اون اسید پاشیدی حالا نگران صورت خودتی

اینم ک میگی از پسر ها بعید نیست نشونه کال بود تفکراتته کاش شماره پسره رو داشتم تا کلشو از برف درمیاوردم دورو برشو ببینه 

این همه مردا و پسرا قلب دخترا رو شکوندن یبار هم تو

که بعید میدونم اصلن واسش مهم بوده باشه همه اش فیلمه😒

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
تو رو قلب اون اسید پاشیدی حالا نگران صورت خودتی اینم ک میگی از پسر ها بعید نیست نشونه کال بود تفکرا ...

بعد ۲هقته قلب شکوندم ؟حالت خوبه؟مگه کسی بعد ۲هفته وابسته میشه یا عاشق میشه؟من قبول دارم‌اشتباه کردم‌

این همه مردا و پسرا قلب دخترا رو شکوندن یبار هم تو که بعید میدونم اصلن واسش مهم بوده باشه همه اش فی ...

اخه دختر قلبش شکنه تهش گریه افسردگیه اما پسرا انتقامی هستن