2777
2789
عنوان

یه لباس گذاشته بودم دیوار‌‌‌‌‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 51 پست

استارتر 

استارتررررر 

😑😐😑😐😑😐😯😯😯😯😯😯

میشه فلسفه ی این کاری که کردی رو بدوووونممممم؟؟؟؟

بیش فعالی داری؟؟؟

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی برای منم دقیقا هفته پیش اتفاق افتاد

یه لباس گذاشته بودم تو دیوار یه خانومه گفت حتما حتما میخوام گفتم من راهم دوره ها واقعا میخواید گفت آره حتما میام گفتم پس فلان ساعت مترو فلان جا باشین گفت باشه فکرکن حدود 1 ساعت اونجا الاف شدم خانوم نیومد !!!!!!!!!!!!!!! بهش گفتم شمارتو بده به رو خودش نیاورد از من ولی شمارمو گرفت خلاصه نیومد  

مرض دارین نمیخواین مردمو اذیت میکنین 

براش نوشتم حلال نمیکنم و برای وقت مردم ارزش قائل نیستین

اما اینا حالیشون نیست

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
از اول اشتباه کردی اون خانومه لباس رو خریده باید پول لباس رو واریز میکرد وکرایه اسنپ به شما میداد وش ...

میدونی نمیشه درخواست بیعانه بدی یا واریز پول طرف فکر میکنه کلاهبرداریه و ....

اصلا میترسه فکر میکنه چ خبره 

نمیدونم چجوری باید مطمئن شد  

از اول اشتباه کردی اون خانومه لباس رو خریده باید پول لباس رو واریز میکرد وکرایه اسنپ به شما میداد وش ...

اره نیدونم الانم که شوهرم بلاکش کرد از دیشب با یه خطه دیگه میزنه ولش شوهرم خونس پیشمه جرات ندارم جوابشو بدم

اسی برای منم دقیقا هفته پیش اتفاق افتاد یه لباس گذاشته بودم تو دیوار یه خانومه گفت حتما حتما میخوام ...

چرا شما خودتون رو اذیت میکنید اون مشتری باید اسنپ بگیره شمالباسو براش بفرستین واسه چی خودتون میرید اخه

چرا شما خودتون رو اذیت میکنید اون مشتری باید اسنپ بگیره شمالباسو براش بفرستین واسه چی خودتون میرید ا ...

نمیخوام ادرس خونمونو بدم طرف مثل مشتری اسی شر باشه یه جا قرار بزارم بیاد ببره  اونم اینطوری

میدونی نمیشه درخواست بیعانه بدی یا واریز پول طرف فکر میکنه کلاهبرداریه و .... اصلا میترسه فکر میکنه ...

باید پول لباس رو کامل بده مگه اینطور نیس؟چون من تاحالا چیزی نخریدم ازدیوار نمیدونم

می‌ره ب حساب دیوار . ب محض اوکی دادن می‌ره برا فروشنده

نمیدونستم چ خوب حالا اگه خریدار اوکی نده الکی چی؟؟؟؟  والا از بعضی ادما هرچی بگی برمیاد