2777
2789
عنوان

یه لباس گذاشته بودم دیوار‌‌‌‌‌...

1174 بازدید | 51 پست

پول لازم‌بودم یه لباسمو با یک پنجم قیمتش گذاشتم دیوار ییار پوشیده بودم نونو بود همون یکی گفت قطعی میخوام بعد اول گفت بیا فلان مترو من به همسرم گفتم گفت باشه صبح میبرم بعد گفت نه بیا فلان مرکز خرید شوهرم دیرشد تا بیاد دنبالم من خودم تاکسی گرفتم کلی هم کرایه دادم بعد شوهرم زنگ زد که تو غلط کردی تاکسی گرفتی و اینا بحثمون شد خانمه کلا خیلی اذیت کن بود گفت کم کن تخفیف بده اعصابمو بهم ریخت بعد آخرم ۱۵۰ تومن داد و رفت همسرم اومد اون مرکز خرید دنبالم گفت چقد داد گفتم فلان قد منم ش و ر ت نداشتم با پولش دوتا گرفتم و رفتیم خونه شبش دیدم زنگ زد این برای من کوچیکه پولمو بده لباستو ببر در حالی که تقریبا فری سایز بود یعنی عمرا بهش کوچیک نمیشد خانمه کلا انگار مرض داشت گفتم من نمیتونم ۱۵۰ که دادی رو هم باید بدم اسنپ گفت پوله اسنپتو میدم شوهرم حرصیشد کلا شمارشو بلاک کرد گفت میکشمت جوابسو بدی حالا از دیشبه داره با یه خطه دیگه زنگ میزنه تابحال نشتری به این اذیت کنی نیومده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی چیزی میفروشی

بگو این وسیله تو این خونه هست هر کس میخواد بیاد از همین جا ببره 

مخصوصن اگر لباس بود باید پرو بشه

اومد برات نقشه داشتن 

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بگو استفاده گردی الان میگی کوچیکه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

باید قبل خزیدن فکراش رو میکرد 

بیخیال شانس اوردی خونت رو بلد نیست جای دیگه قرار گذاشتی....

نهایت یه هفته زنگ بزنه بعد یادش میره ولش کن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اگر ما هم برای ۱۵۰ تومن برنامه ریزی میکردیم الان پولدار بودیم🤣والا این پولا برای ما خنده داره حالا طرف اذیت کرده هیچ میگه پولمم بده انگار یه میلیون پا لباس داده🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
وقتی چیزی میفروشی بگو این وسیله تو این خونه هست هر کس میخواد بیاد از همین جا ببره  مخصوصن اگر ...

امن نیس. هیچکسو از دیوار وارد خونتون نکنین. آدرسم ندین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.