2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میخواستم الان تاپیک بزنم ، من زیربغلم سمت چپ ب شدتتت درد میکنه و یه دونه زده ، از روی پوست دونه مشخص نیس، لمس میکنم حسش میکنم برامدگی و سفتیشو میسوزه و درد میکنه، هفته دیگه باید پریود بشم همیشه سینه درد میشدم فقط اما الان درد شدید زیربغل و سینه دارم خیلی ترسیدم یعنی چیه 😭🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها 

من بیبی چکم هاله انداخته فردا پس فردا موعدمه .

ولی طبق معمول نزدیک پریودم جوش زدم رو بینیم .

به نظرتون باردار نیستم ؟

معذرت میخوام استارتر .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

وای میخواستم الان تاپیک بزنم ، من زیربغلم سمت چپ ب شدتتت درد میکنه و یه دونه زده ، از روی پوست دونه ...

عزیزم حتما فردا برو دکتر ولی نگران نباش

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
تا وقتی پریود نشدی به هیچ علامتی دل خوش نباش

دل خوش نیستم اتفاقا ..فقط سوال بود برام که خیلیا میگن ده روز قبل موعدشون درد سینه داشتن و اینا ....منم چون امیدی ندارم و دردی هم ندارم به احتمال زیاد باردار نیستم ...

مامان یه دخمل گوگولی
دل خوش نیستم اتفاقا ..فقط سوال بود برام که خیلیا میگن ده روز قبل موعدشون درد سینه داشتن و اینا ....م ...

نه وقتی نزدیک موقع پریودیته برای اکثر سینه درد دارن و باد واژن 

علائم حاملگی بعد پریود نشدن تازه بعد ۲ ماه شروع میشه

بچه ها  من بیبی چکم هاله انداخته فردا پس فردا موعدمه . ولی طبق معمول نزدیک پریودم جوش زدم رو ...

بی بی چکتو دیدم عزیزم مشخصه مثبته بیخیال جوش 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
عزیزم حتما فردا برو دکتر ولی نگران نباش

آره حتما میرم الان استرس گرفتم ، چندوقته یهو تیر میکشید میزد ب کل سینم از زیربغل ، بعد امروز دیدم یه نقطه دردش زیاده دست زدم یه برامدگی اندازه عدس زده میسوزه و درد میکنه 😟🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بی بی چکتو دیدم عزیزم مشخصه مثبته بیخیال جوش 

زیر دلمم خیلی درد میکنه .

همه ش میترسم پریود شم🥺

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نمیخوای باردارشی؟؟؟

چرا بابا ۶ ساله میخوام و نشده ، تو اقدامم کلا 🥺🎈