وای میخواستم الان تاپیک بزنم ، من زیربغلم سمت چپ ب شدتتت درد میکنه و یه دونه زده ، از روی پوست دونه مشخص نیس، لمس میکنم حسش میکنم برامدگی و سفتیشو میسوزه و درد میکنه، هفته دیگه باید پریود بشم همیشه سینه درد میشدم فقط اما الان درد شدید زیربغل و سینه دارم خیلی ترسیدم یعنی چیه 😭🎈
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
دل خوش نیستم اتفاقا ..فقط سوال بود برام که خیلیا میگن ده روز قبل موعدشون درد سینه داشتن و اینا ....منم چون امیدی ندارم و دردی هم ندارم به احتمال زیاد باردار نیستم ...
آره حتما میرم الان استرس گرفتم ، چندوقته یهو تیر میکشید میزد ب کل سینم از زیربغل ، بعد امروز دیدم یه نقطه دردش زیاده دست زدم یه برامدگی اندازه عدس زده میسوزه و درد میکنه 😟🎈
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷