2777
2789
بارداری

به جوشم ربطی نداره یعنی ؟

چون جوش زدم میترسم پریود شم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما میرم الان استرس گرفتم ، چندوقته یهو تیر میکشید میزد ب کل سینم از زیربغل ، بعد امروز دیدم یه ...

انشاالله چیزی نیست نگران نباش

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
انشاالله بارداریی

امیدوارم اما اخه ب زیربغل چ ربطی داره خیلی ترسیدم از دردش ، باور کن دستمو میگیرم بالا درد میگیره 🙁🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
انشاالله چیزی نیست نگران نباش

ان شاءالله ، بخدا دستمو نمیتونم تکون بدم از دردش، یهو میزنه کل سینم تا نوک سینم تیر میکشه ، خدا کنه چیزی نباشه🙁🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ن نگران نباش کار سنگین نکن و مواظب باش بی بی چک کاملا واضحه

باشه عزیزم .ممنون

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

ان شاءالله ، بخدا دستمو نمیتونم تکون بدم از دردش، یهو میزنه کل سینم تا نوک سینم تیر میکشه ، خدا کنه ...[/QUOTE]

درد میگیره 🙁� ...

به خاطر هورمونه ... چیزی نیست معمولا سینه در بارداری نوکش درد میکنه و سوزن سوزن میشه و سنگین تمیشه

مامان یه دخمل گوگولی
ان شاءالله ، بخدا دستمو نمیتونم تکون بدم از دردش، یهو میزنه کل سینم تا نوک سینم تیر میکشه ، خدا کنه ...

سینه در بارداری سنگین میشه .فکرکنم بارداری 

مامان یه دخمل گوگولی
به خاطر هورمونه ... چیزی نیست معمولا سینه در بارداری نوکش درد میکنه و سوزن سوزن میشه و سنگین تمیشه

خدا کنه اینطوری باشه ،چون سینه هام ک درد میکنن هیچ زیربغلم سمت چپی خیلی درد میکنه و برامده شده دست میزنم حسش میکنم 🥺🎈