2777
2789
عنوان

امشب تولدشه

300 بازدید | 40 پست

هفته پیش کات کرد باهام بخاطر مشکلات شخصیش

من حتی واسش کادو گرفته بودم میخواستم سوپرایزش کنم :) 

یه حسی بهم میگه امشب خیلی تنهاست 

دلم میخواد بهش پیام بدم اما این کارو نمیکنم ک طعم تنهایی رو کامل حس کنه... 💔

شما بودین چیکار میکردین؟ 

کسی ک رفته بزار بره

من بودم اصلا پیام نمیدادم

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی ک رفته بزار بره من بودم اصلا پیام نمیدادم

اره و با خودم گفتم 1 درصد اگر امکان داشته باشه برگرده زمانی برمیگرده ک من محل سگ بهش ندم 

و نبود منو کامل درک کنه

اره و با خودم گفتم 1 درصد اگر امکان داشته باشه برگرده زمانی برمیگرده ک من محل سگ بهش ندم  و نب ...

خیلی دلم میخواد با اونی ک تو رابطه ام کات کنم

اما قبول نمیکنه و و اگه هم یه طرفه تموم کنم 

بعد چند روز ک زنگ زد باز جوابشو میدم

موندم چیکار کنم

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
چرا جواب میدی خب؟ یعنی پشیمون میشی؟ 

خب دلم تنگ میشه

تماساشو ک میبینم منه خر دوم نمیارم جواب میدم 

پسرعمومه 8 ماه باهم بودیم هفته پیش دوشنبه تموم کردیم  2 سال قبل از این 8 ماه هم همو دوس داشتیم ...

من جای تو باشم پیام میدم.

فقط اگر اون مقصره تو پیامتو بده ولی دیگه کش نده 

که بفهمه فقط به یادش بودی ولی منت کشی نکردی

من جای تو باشم پیام میدم. فقط اگر اون مقصره تو پیامتو بده ولی دیگه کش نده  که بفهمه فقط به یا ...

ببین ما در اصل جمعه پیش کات کردیم اینی ک گذشت نه قبلیش 

بهم گفت دوست ندارم بلاکت کنم سخته برام مجبورم نکن و دیگه پیام نده 

اما من گوش ندادم بستمش ب رگبار و بلاکم کرد😂

دوشنبه پیش انبلاکم کرد و گفت انبلاک کردم چون میدونم بلاک بودن رو مخه اما خودت لطف کن پیام نده 

بعد اون پیامش مال طرفای 4 عصر بود تا 12 شب بحث کردیم 😶قانع نشد ک رابطه رو ادامه بدیم آخر سری برای خدافظی یه تماس تصویری رفتیم ک من احساس کردم ناراحته از کات کردنمون نمیدونم من حس کردم یا اینجوری بود واقعا 

اما رفتنی براش نوشتم تولدت پیشاپیش مبارک پسرعمو و بعد خدافظی کردم 

اونم اومد سین کرد و چتمون رو دو طرفه پاک کرد 

حس میکنم اگر پیام بدم کار غلطیه 

اون میدونه به یادشم من موقع کات حتی براش نوشتم ک برات کادو خریدم خراب نکن همه چیو 

وا خب چرا میخوای کات کنی میخوای بیای خصوصی کامل تعریف کنی حرف بزنیم؟ 

وقتی اومد ببینه منو

تو گوشیش دیدم تو روبیکا به یکی از دختر  آشناشون

پیام داده بود ک دوست دارم ببینمت تصوریری 

میشه بیای تصویری 

و چند بار پروفایلشو چک کردع بود 

دختره انگاری پروفایل اسب گذاشته بوده

اینم اسب داره

به دختره پیام داده بود ک اسب دوست داری 

اونم گفته بود آره

بهش گفته بود پشت ما نمیای سوار شی 

و اینا

ک بعدش دختره بلاکش کرده بود

درخواست بده عزیزم