foxloni مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 175 عنوان کنکور 182 بازدید | 10 پست سلام بچه ها شبتون بخیر اینجا کنکوری هست برای رشته کامپیوتر کنکور داده باشه یا میخواد بده خواستم بپرسم ک برای آموزش درس شیمی فیزیک ریاضی از کجا فیلم آموزشی ببینم و فلان یکم راهنمایی کنین لطفاً 1402/09/06 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استاسیرا عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 18890 رشتت چیه پایت. ضعیفه یا قوی زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃
malvado عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 601 من تجربیم ولی فیزیک شیمیمون یکیه شیمی بابایی فیزیک یحیوی ریاضی حسابانم میتونی اریان حیدری ببینی هندسه گسسته اینارم کسیو نمیشناسم
foxloni مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 175 من تجربیم ولی فیزیک شیمیمون یکیه شیمی بابایی فیزیک یحیوی ریاضی حسابانم میتون ... عزیزم خیلی فرق داره بخدا اینا رو خیلی ها بم گفتن رفتم نگا کردم زمین تا آسمون فرق داره
foxloni مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 175 رشتت چیه پایت. ضعیفه یا قوی رشته کامپیوتر سال آخرم بعد خوبم فقط تو ریاضی و فیزیک شیمی موندم
malvado عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 601 عزیزم خیلی فرق داره بخدا اینا رو خیلی ها بم گفتن رفتم نگا کردم زمین تا آسمون فرق داره نه اصلا من خودم میخواستم تغییر رشته بدم فیلمارم نگا کردم فیزیک شاید در حد یه فصل اگه مطالب اضافه رو جمع کنی فرق داشته باشه شیمی هم همونه باور نمیکنی گوگل کن ریاضی حسابانم خود اریان میگه هم برای تجربیاس هم ریاضیا دیگه الله اعلم بازم هرجور صلاح میدونی
استاسیرا عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 18890 رشته کامپیوتر سال آخرم بعد خوبم فقط تو ریاضی و فیزیک شیمی موندم من استاد کنکوری برای شیمی فیزیک کنکور سراغ داشتم که اگه ریاضی قوی ایان حیدری ضعیفه بابک سادات مفهوم درک نمی کنید کریمی برای تشریحی بهتره تست نه شیمی بازرگان اگه قوی اگه ضعیف بابایی فیزیک براتی بد نیست یحیویی هم تعریفش شنیدم زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃
foxloni مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 175 نه اصلا من خودم میخواستم تغییر رشته بدم فیلمارم نگا کردم فیزیک شاید در حد یه فصل اگه مطالب اضافه رو ... عجیبه ولی بازم نگاهی میندازم دستت طلا و یه سوال دیگه این سایت الا شما آنلاین نگا کردین یا پک خرید کردین ؟؟
foxloni مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 175 من استاد کنکوری برای شیمی فیزیک کنکور سراغ داشتم که اگه ریاضی قوی ایان حیدری ضعیفه باب ... این اسم هایی ک شما گفتین برای رشته منه؟ اگه باشه خیلی ممنون حتما سرچ میکنم آنلاین میشه آموزش دید؟!
malvado عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 601 عجیبه ولی بازم نگاهی میندازم دستت طلا و یه سوال دیگه این سایت الا شما آنلاین نگا کردین یا پک ... آلا نمیبینم اصلا