2777
2789

سلام دوستان،من از وقتی ک آسنترا خوردم تاپیک زدم تا الان که دوماهه،بخاطر پانیک و وسواس فکری و افسردگی،بعضی وقتا واقعا عالیم ولی بعضی وقتا باز فکر منفی ترس از اینکه دارم میمیرم یا مشکل قلبی دارم میاد سراغم،کسایی ک آسنترا خوردین تا چن ماه کامل فکرای منفی از ذهنتون رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فکرهای پریشان تقریبا عادی ه

من چند سال آسنترا میخورم اما خب کنارش داروهای دگ میخورم 

دکترم میگه همینکه بهت حمله های شدید دست نده یعنی حالت خوبه.. و اینکه تاکید میکنه همه فکرهای پریشان دارن و این استرس همه دارن 

من خوردم چشمت روز بد نبینه ‌ داغون شدم ول کردم . پاهام کاملا بی حس داشتم فلج میشدم . سبکی سر ‌ انگار روح از بدنم داشت جدا میشد ‌ حال افتضاح بد بد بد ‌ انگار میخاستم بمیرم ‌ یادم اومد حالم بد شد الان  پارسال میخوردم ‌ دکتر گفت اولش عوارض داره ادامه بده قرص خوبیه 

ولی قطع کردم . سعی کردم بدون مشکل اضطراب خودم رو کم کنم  ‌ قرص داغونم می کنه

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

من پارسال می خوردم برای افسردگی شدید،واقعا برای افسردگیم تاثیر داشت البته سرخود قطع کردم

همراهشم قرص دیگه هم مصرف می کردم،شدیدا چاق شدم و وزنمم پایین نمیومد؛حالا دقیقا نمی دونم از عوارض کدوم یکیش بود

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من خوردم چشمت روز بد نبینه ‌ داغون شدم ول کردم . پاهام کاملا بی حس داشتم فلج میشدم . سبکی سر ‌ انگار ...

وای مامان بیچاره منم خورد همینجور مثل شما شد دو سال پیش نصفه شب پاشد بره دسشویی بخاطر این فرص گیج رفت سرش خورد زمین لگنش شکست ای خدااا چه بدبختی هم خودش کشید هم ما تا خوب شد بعدم فوت شد😭😭😭

من پارسال می خوردم برای افسردگی شدید،واقعا برای افسردگیم تاثیر داشت البته سرخود قطع کردم همراهشم قر ...

خود قرص به تنهایی وزنت و برد بالا یا اشتهات و باز کرد دو برابر قبل غذا یا تنقلات خوردی؟

ولی این وسواس فکری حمله عصبی پانیک بد دردیه 

کنترلش نکنی  زجر میده . الان من خودم یکسال شد  موقعیت های ک بهم حمله عصبی دست میده متوجه میشم زمانیه ک اضطراب شدید بگیرم . اون مدقعیت شناسایی می کنم . نفس عمیق می کشم ‌ خودما مشغول می کنم. نباید مضطرب بشم .

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
وای مامان بیچاره منم خورد همینجور مثل شما شد دو سال پیش نصفه شب پاشد بره دسشویی بخاطر این فرص گیج رف ...

خدا رحمتش کنه 

همسایه ما هم افتاد لگنش شکست اول سالم سرحال بود از وقتی افتاد تو جوب لگنش شکست دیگ زمین گیر شد. بعد ۵ سال فوت کرد.۶۵ سال سن داشت بنده خدا .  

عوارضشم بگو لطفا من میترسم استفاده کنم

اوایل،پانیک شدیدتر،درد معده شدید چون بعد پانیک معدم عصبی شده،اضطراب زیاد،کابوس،حالت تهوع،بی اشتهایی شدید،تو یه هفته ۴ کیلو لاغر شدم،ولی بعد دوهفته خیلی بهتر شدم

من خوردم چشمت روز بد نبینه ‌ داغون شدم ول کردم . پاهام کاملا بی حس داشتم فلج میشدم . سبکی سر ‌ انگار ...

سبکی سر که میگین منم اوایل تجربه کردم،انگار روح از بدنم جدا میشد،اینا عوارض اولیه آسنتراس منم تحمل کردم الان دیگ حالت سبکی رو ندارم

من پارسال می خوردم برای افسردگی شدید،واقعا برای افسردگیم تاثیر داشت البته سرخود قطع کردم همراهشم قر ...

چن ماه بعد آسنترا دیگ کامل خوب شده بودین ،منم به شدت اشتها زیاد شده،نباید سرخود قط میکردین

2790
2778
2791
2779
2792