2777
2789
عنوان

شوهرشماهم بهتون میگه...بیاین

385 بازدید | 13 پست

هروقت میرم خونه مادرم ک شامو بخوریم پاشیم بیایم شوهرم میگه میگی چن روز بمون پیش خانوادم خانوادم هم ک میگن بمون هزار بار گفتم بهشون وقتی شوهرم اینجوری میگه شما نگین بمون  اصرار نکنین چون باخانواده شوهرم ی جا میشیم مادرش پرش میکنه الانم باز ک امشب شامو اینجا خورد همون کارو کرد رف بعدرفتن ولی ب خانوادم گفتم هزار بار گفتم پیشش نگین بزار دخترم بمونخ من دوسندارو اینجا بمونم مادرش پرش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چرا آدم باید شوهرشو بزار خونه پدرش بمونه!خانوادت نمیدونن درست نیست یه مرد جوون دور از زنش باشه واقعا تعجب میکنم.حالا کار به مادرشوهرت ندارم.اینکار اصلا درست نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بذار اونا تعارفشون رو بکنن شما بگو ممنون کار دارم خونه نمیتونم بمونم به زور که نگهت نمیدارن

اخه من ازدواج دومم هس از ازدواج قبلیم ی پسر دارم میرن گاه میارنش بخاطر بچم میگن بمون اون دوسداره بمونی ولی من شرایطم طوری نیس ک بمونم البته خانواده خودمم نیس خالم و شوهرش هس شوهرش اسمش بده بخاطر اون زیاد نمیتونم بمونم اینام ک وقتی میگن بمون شوهرمم میگه بمون اعصابم کلا خراب میشه

اخه من ازدواج دومم هس از ازدواج قبلیم ی پسر دارم میرن گاه میارنش بخاطر بچم میگن بمون اون دوسداره بمو ...

اوه شرایط پیچیده شد.

به نظر من که ولش کن بذار هرچی میخوان پرش کنن، بچت گناه داره.

حالا نمی‌دونم شوهر خاله تون چی کار کرده، ولی دمشون گرم که پذیرای شما و بچتون هستن.