2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم می تونید توضیح بدید من هر روز ضدآفتاب میرم، کاهی اوقات تونر و آبرسان هم میزنم 

حتما عزیزم من از تیر ماه شروع کردم روتین پوستی فوم شستشو بیاکوا با سرمش رو شبا میزنم این بار تونر خریدم ولی پدش رو ندارم هنوز نزدم کرم دور چشم هم بعد روتین میزنم به خاطر اینکه سرم جذب بشه بعدش کرم آبرسان دست و صورت میزنم ولی ماسک ورقه ایی استفاده نمیکنم خیلی تاثیر داره برا پوست

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
خانما شما هر ماه فیشیال هم میرید؟

من فیشیال نرفتم خالم می‌ره ولی میگه گرونه به نظرم خودت روتین پوستی برمی بهتر و به صرفه تر درمیاد از نظر من

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
فقط شبا انجام میدین ینی یک بار در روز؟

اکثرا روتینا برا شب هستش ولی بعضیاشونو میتونی صبحم استفاده کنی مثل کرم دور چشم مشاوره پوستی بهم گفت یه روز در میان بزن 

اکثرا روتینا برا شب هستش ولی بعضیاشونو میتونی صبحم استفاده کنی مثل کرم دور چشم مشاوره پوستی بهم گفت ...

حدیثه جان ینی روتین پوستی رو یک شب در میون انجام بدم؟

شما از چه مارک سرم و آبرسان و دور چشم استفاده میکنید 

حدیثه جان ینی روتین پوستی رو یک شب در میون انجام بدم؟ شما از چه مارک سرم و آبرسان و دور چشم استف ...

اره یه روز درمیون بزن مثلا کرم دور چشم میتونی هر روز صبح و شب بزنی مثلا میخوای سرم بخری باید فوم شستشو هم بخری من خودم از مارک بیواکوا استفاده میکنم هم سرمش و هم فوم شستشو آبرسان مارکس چینی هستش دور چشم هم مارک لانبنا روغن هسته انگور میزنم خیلی خوبه