2789
اولین چیزی که به ذهنم میرسه رو میگم 😁 معمولا که درست بوده تا حالا 🙂 خب وسوسه شدم 😄 سوال : دوستم ...

من خیلی حسم قوی نیست فقط بعضی وقتا خیلی قوی میشه حدسایی که میزنم درست درمیاد یا اتفاقایی که میخواد بیوفته رو حسش میکنم 

اره دوست داره یه کوچولو هم دلش برات تنگ شده اره گلم موفق میشی 🙃

چه غریب ماندی ای دل🖤

میتونی موفق بشی فقط تنبلی رو ول کن و تلاش کن نگران هم نباش اگخ تلاش کنی نیازی به نگرانی نیست دوست د ...

عزیزم این که گفتین دوست داره ولی طول می‌کشه یعنی چی ؟ 

این ماه خواستگار دارم ؟کی نامزد میکنم اینده ام به نظرت چه جوریع

چه غریب ماندی ای دل🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خیلی حسم قوی نیست فقط بعضی وقتا خیلی قوی میشه حدسایی که میزنم درست درمیاد یا اتفاقایی که میخواد ب ...

😊 ممنونم

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
عزیزم این که گفتین دوست داره ولی طول می‌کشه یعنی چی ؟  این ماه خواستگار دارم ؟کی نامزد میکنم ا ...

دوست داره ولی اینکه پیشنهاد بده و مراحل آشنایی طی بشه یکمی زمان میبره (که کاملا طبیعی) 

حس میکنم بله در نزدیکی خواستگار دارید شایدم این ماه

کی نامزد میکنی : حقیقتا به امسال هم حس دارم ولی بیشتر حسم سال بعد

آیندت خوبه نسبتا انشاالله زندگی خوبی خواهی داشت

قطعا هیچ زندگی تو دنیا رویایی نمیشه چون انسان هیچ وقت از هیچ چیز راضی نمیشه 😁 ولی جوری میشه که با لبخند بهش نگاه میکنید

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
😊 ممنونم

سلام خوبید ببخشید مزاحمتون شدم

امشب بهش پیام دادم روز دانشجو رو تبریک گفتم هنوز سین نکرده 

دیده و نکرده ؟

چرا جواب نداده بنظرتون

میشه بگید لطفاً 

سلام خوبید ببخشید مزاحمتون شدم امشب بهش پیام دادم روز دانشجو رو تبریک گفتم هنوز سین نکرده  دی ...

ندیده هیچ به نظرم

بنظرتون میشه از ۶/۳۰ تا الان ندیده باشه ؟ آخه آدم از سنگم باشه جواب میده  چشه یعنی منکه کاری ...

نگران نباشید انشاالله که چیز خاصی نباشه 😊