2789
یعنی با یکی دیگه ازدواج کنه ؟ گفتید حس کردید ازدواج کنه 

با شما

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فرد آرومی هستی و ملایم و مهربون تا حدودی میشه گفت انگار دلتنگ هستی نه لزوما دلتنگی احساسی منتظر یه ...

درمورد طرفم چی حس میکنی؟  حسش بهم و اینکه بنظرت رقیب داشتم 

الان تمایل داره برگرده؟

دیگه درکل هرچیی حس میکنی

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

می‌دونم دارید از دستم حرص میخورید 😂🤦

🤣 حستو درک میکنم چون تو حالت نیمه افسردگی هستی وقتی میگم : دوست داره

ذهنت به جای اینکه بگه منو دوست داره میگه

نکنه منظورت این بود که یکی دیگه رو دوست داره

نکنه منظورت این بود که کارش رو دوست داره

و .....

که حالت های بی نهایتی داره به جز حالت اینکه منو دوست داره 

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
فرد آرومی هستی و ملایم و مهربون تا حدودی میشه گفت انگار دلتنگ هستی نه لزوما دلتنگی احساسی منتظر یه ...

درمورد خودم و اینده ام چی حس میکنی ؟

حسش بهم چیه کی نامزد میکنم 

چه غریب ماندی ای دل🖤

درمورد طرفم چی حس میکنی؟  حسش بهم و اینکه بنظرت رقیب داشتم  الان تمایل داره برگرده؟ دیگه ...

حس میکنم از هم دورید مدتی (که البته با توجه به سوالتون واضح 😑)

دوست داره ولی فکرش یکمی درگیر

دوست داره برگرده ولی بازم میگم درگیر یچیزیه خیلی

رقیب رو دقیق حس نمیکنم

🤣 حستو درک میکنم چون تو حالت نیمه افسردگی هستی وقتی میگم : دوست داره ذهنت به جای اینکه بگه منو دوس ...

هعی خدا 🙂🥲 

می‌ترسم مثلا بهش بگم به مادرش یا بقیه بگه پخش بشه میشه ؟

بنظرتون ارتباطم باهاش نزدیک تر میشه ؟ 

حس میکنم از هم دورید مدتی (که البته با توجه به سوالتون واضح 😑) دوست داره ولی فکرش یکمی درگیر دوست ...

مرسیی

بنظرت تا یکی دو هفته دیگه همو میبینیم؟ (حالا نه قرار .. برخورد اتفاقی)

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

درمورد خودم و اینده ام چی حس میکنی ؟ حسش بهم چیه کی نامزد میکنم 

میتونی موفق بشی فقط تنبلی رو ول کن و تلاش کن نگران هم نباش اگخ تلاش کنی نیازی به نگرانی نیست

دوست داره ولی طول میکشه یکم....

من دیگه سوالی جواب نمیدم چون واقعا حسم نمیکشههههه نه اینکه مثلا کلاس بذارم (البته به غیر از استارتر)

هعی خدا 🙂🥲  می‌ترسم مثلا بهش بگم به مادرش یا بقیه بگه پخش بشه میشه ؟ بنظرتون ارتباطم باه ...

انشاالله

پسرا خیلی به مادرشون نمیگن 🤣🤣🤣

ولی من خودم اگه تو شرایط شما بودم از همین میترسیدم

(الان شما منتظرید بگم پخش میکنه یا نه ولی من میخوام شما رو حرص بدم پس...)

آره انشاالله خدا کریمه همه چیز درست میشه  🤣🤣🤣🤣

مرسیی بنظرت تا یکی دو هفته دیگه همو میبینیم؟ (حالا نه قرار .. برخورد اتفاقی)

آره به نظر حتی اگه نبینید یکمممم بعدش دیگه میبینید

میتونی موفق بشی فقط تنبلی رو ول کن و تلاش کن نگران هم نباش اگخ تلاش کنی نیازی به نگرانی نیست دوست د ...

عزیزم یه سوال چطور همه رو زود جواب میدی منم حس ششم دارم باید چشامو ببندم تمرکز کنم به سوال تا بتونم درست بگم ؟

چه غریب ماندی ای دل🖤