2777
2789
عنوان

روش جدید مخ زنی 😁😁😁

250 بازدید | 28 پست

پسره آرایشگره بنظرتون ب من حس داره یانه 

من با عمم اینا زندگی میکنم عمم خیلی پولدارن وضع مالی ما خیلی ضعیفه بخاطر عمم ک خودش تنهاس میرم شبا پیشش میخوابم بعد این مغازه جفت خونشون مال خودم دست یه آرایشگاه س پسره 

چند بار اومد آب ببره چون آب قطع بود ک سر مشتری بشوره ما آب داشتیم باهام حرف زد گفت اسمت چیه ازاین حرفا من محلش ندادم پسره خیلی از من خوشگلتر مشخصه وضعش توپه هم از لحاظ خونه ماشین قیافه عالیه من خیلی بی محلی بهش کردم  چون فکر میکردم اون فکر یانه من دختر عمم یعنی جز این خانواده ام 

هروقت از دم مغازه ش رد شدم بهش اخم میکردم دیگ بهم توجه نمیکنه من الان عاشقش شدم چیکار کنم ب چ راهی وارد بشم دیگ ام نیومد برا چیزی دم خونه عمم مغازه شم شلوغه ک ب بهانه برم برا موجودی چیزی بگیرم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دیگه بیخیالشو  پسرا از بی توجهی بدشون میاد مخصوصا در سنی که از لوس بازیاشون گذشته باشه  ...

یعنی فقط توزمان۱۵سالگی نازمیکشن😒😒

کسی به کسی حس داشته باشه تلاش میکنه تاحرف طرف وبشنوه نه بایه اخم کناربکشه

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!

برو پیشش بگو موجودی بگیره وبعد بگو کارت بکش پول بهت بده با لبخند خودش بعد میدوند از ش خوشد امده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
یعنی فقط توزمان۱۵سالگی نازمیکشن😒😒 کسی به کسی حس داشته باشه تلاش میکنه تاحرف طرف وبشنوه نه بایه اخ ...

کسی که تو کار و باره وقت این چیزاو نداره 

من شخصا از کسایی که بی محلی میکنند یا خیلی لوسن بدم میاد چه دختر باشه چه پسر 

سلیقه ها متفاوته ولی با شناختی که از پسرای پخته تر و کاری دارم این نازکشینو ندارن مثل تنیجرها

یعنی فقط توزمان۱۵سالگی نازمیکشن😒😒 کسی به کسی حس داشته باشه تلاش میکنه تاحرف طرف وبشنوه نه بایه اخ ...

خیلی بی توجهی بهش کردم مثلا یبار دیدم تو مغازه ش چقدر مشتری داشت من پشت در بودم آیفون زدم اومد از مغازه بیرون داشت منو نگاه می‌کرد من روم برگردوندم 

کسی که تو کار و باره وقت این چیزاو نداره  من شخصا از کسایی که بی محلی میکنند یا خیلی لوسن بدم ...

اخه دخترکه نمیتونه واسه همون باراول به پسره روبده حداقل بایدیکم خودشوبگیره که پسره نگه خودش هول بود

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!
برو پیشش بگو موجودی بگیره وبعد بگو کارت بکش پول بهت بده با لبخند خودش بعد میدوند از ش خوشد امده

بدبختی کارتم موجودیش کمه فکنم ۸۰ تومنه بنظرت زشت نیس 

بدبختی کارتم موجودیش کمه فکنم ۸۰ تومنه بنظرت زشت نیس 

آرعه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞