2777
2789

کم کاری داری باید قرص مصرف کنی اما تحت نظر دکتر 

😣😣😣

من زندگیم طبق خواسته عقل و قلبم نیس بر حسب لده تیروییدمه 

انقدی ک ایشون تو تصمیم گیریام‌ دخالت دارن عقلم کاره ای نیس 

هروقت میخاد میره بالا پایین نمیاد کلا سیستمم بهم میخوره

جهان من در صلح است🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین منی بخدا۱۰ساله به همسرم میگم باورنمیکنه 

من  ورزش میکنم و همیشه رژیم غذایی رو رعایت میکنم وزنم نره بالا خداروشکر نمیره اماا مثلا میبینی دست و پام ورم داره صورتم ورم میکنه موهام خشک میشه ریزش میگیره 

یا مثلا هورمونام قاطی میکنه😟دکتر میگفت بجز افزایش وزن همه علائمشو داری و باید کنار بیای و داروتو منظم مصرف کنی

جهان من در صلح است🪐
من  ورزش میکنم و همیشه رژیم غذایی رو رعایت میکنم وزنم نره بالا خداروشکر نمیره اماا مثلا میبینی ...

۱۳ساله پیش تیروییدموبرداشتن ومن قرص میخورم ورمومن همیشه دارم یهومیبینی پرانرژیم یهومیبینی شارژخالی کردم تپش قلب ریزش موکه بماندفقط تراس خونمون موهای من نیست اونم چون اونجاکمترمیرم ومیام ۱ساله چکاپ نرفتم و۸کیلوچاق شدم باس بایدبرم 

اگه باردار باشی زیاده اما اگه نه یه کوچولوعه. در هر صورت نگرانی نداره خیلی سریع با قرص کنترل میشه.

ارع عصر میرم لوتکسیرن میخورم ولی دکتر گفت ی قرص دیگه هم باید برات بنویسم

ارع عصر میرم لوتکسیرن میخورم ولی دکتر گفت ی قرص دیگه هم باید برات بنویسم

آره معمولا دوز قرصتو تغییر میده دیگه. ولی بعد از 3 یا 4 هفته میتونی مجدد آزمایش بدی و دیگه همه چیز نرمال شده.