2777
2789

سلام خانوما.میدونم علایم قطعی نیست و برای همه یکسان نیست.فقط از روی تجربه های درستتون راهنمایی می‌خوام.

البته ک همه چیز دست خداست ♥️ فقط باید از خدا اولاد سالم و عاقبت بخیر بخوایم ♥️

۸ هفته هستم.خیلی کنجکاوم ک نی نی چیه.با اینکه بچه دومم هست! ولی خب کنجکاوم.

علایمم؛حالت تهوع خیلییییی کم دارم بهتره بگم اصلا ندارم،فقط یکبار بالا آوردم اونم دو هفته پیش، شب بود.معده م سنگینه همش احساس پر بودن معده دارم.فعلا فقط از گوشت و مرغ بدم اومده. ب ترشی خیار شور دوغ فست فود پرتقال کیوی پنیر،کلا چیزای نمکی و ترش علاقه دارم،البته چیز شیرین هم دوست دارم ولی ن زیاد،فقط در حد ی چایی نبات.خواب آلودم،خوابم زیاد شده.عصبی و کم صبر شدم.بعد از تخمگذاری هم اقدام داشتیم،یعنی روزای ۱۷ و ۲۱ دوره.

بچه اولم پسره، ۹۰ درصد علایمم شبیه بارداری اولم هست.

ممنونم نظراتتونو برام بگید...

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

برای من علائمم دقیقا برعکس اولی بود فهمیدم جنسیتش هم فرق میکنه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
برای من علائمم دقیقا برعکس اولی بود فهمیدم جنسیتش هم فرق میکنه

علایمتون شبیه من بود یا نه

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم انشاالله که بسلامتی طی کنب این دورانو منم هشت هفتمه علائم تو دارم فقط خوابم کمتر شده 

عزیزم شمارفتین سونو برای صدای قلب کوچولوت ؟

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

سر هردو پسرام

حالت تهوع صبحگاهی اونم بخاطر گرسنگی

تا هفته ۱۸ از شیرینی و مرغ متنفررر

۸ماهه کوبیده نخوردم از بوشم حالم بد میشه

بشدت شوری و ترشی الانم میخورم

دوغ و هندوانه و خیار و ترپچه تا ماه پنجم اصلا نخوردم

بدخواب

موهای پاهام خیلی زیاد شد

آخر همان شد که نباید میشد...
علایمتون شبیه من بود یا نه

نه کاملا

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
سلام عزیزم انشاالله که بسلامتی طی کنب این دورانو منم هشت هفتمه علائم تو دارم فقط خوابم کمتر شده  ...

مرسی عزیزم.همچنین شما هم بسلامتی بگذرونید.

ن هنوز گلم. انشاالله ۹ آذر نوبت گرفتم.شما چی؟

سر هردو پسرام حالت تهوع صبحگاهی اونم بخاطر گرسنگی تا هفته ۱۸ از شیرینی و مرغ متنفررر ۸ماهه کوبیده ...

ممنونم وقت گذاشتید

من اصلا حالت تهوع ندارم،فقط کوچیکترین چیزی میخورم معده م پر میشه

مرسی عزیزم.همچنین شما هم بسلامتی بگذرونید. ن هنوز گلم. انشاالله ۹ آذر نوبت گرفتم.شما چی؟

ممنونم گلم منم دکترم گفته بود ۹ آذر بیا ولی کمی لکه بینی داشتم دلم طاقت نیاورد برا امروز وقت گرفتم برامون دعا کن صدای قلبش بشنوم 

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
علائم اصلا و مطلقا ربطی نداره من دوتا پسر دارم با علائم کاملا متفاوت  اونقدر که شک نداشتم دخت ...

بله درسته عزیزم.ولی گاهی علایم ی جنسیت اکثرا شبیه همه،البته ب ندرت...

من سرهردو بارداریم هیچ علامتی نداشتم قچفقط شکم داشتم

ممنونم وقت گذاشتید

بله گاهی پیش میاد بدون علایم 

ممنونم گلم منم دکترم گفته بود ۹ آذر بیا ولی کمی لکه بینی داشتم دلم طاقت نیاورد برا امروز وقت گرفتم ب ...

انشاالله هیچ‌ مشکلی نیست،توکل ب خدا،صدای قلبشو می‌شنوید ♥️🥰

بله درسته عزیزم.ولی گاهی علایم ی جنسیت اکثرا شبیه همه،البته ب ندرت...

ببین من سر اولی شیرنی میخوردم سر دومی ترشی و شوری

سر اولی همش میخوابیدم سر دومی اصلا

سر اولی تهوع شدید تر و وحشتناک حساسیت به بو ها سر دومی تهوع خفیف تر و اصلا به بو حساس نبودم

سر اولی تا ۲۰ هفته خیلی چیزا لب نزدم مثل مرغ از کنار پیتزا فروشی رد می‌شدیم حالم به هم میخورد

سر دومی بو اصلا تهوع و بالا آوردن دلستم ولی نه اینکه به بو حالم بد بشه

حالا به نظرت شبیه هم هست!!