برادر شوهرم حق بچمو خورد زیر پامونو خالی کرد ومن واقعا سپردمش دست خدا ، چندوقتیه پدر شوهرم فوت کرده ، مادرشوهرم گفته پدرتون آرزوش بود باهم خوب باشین حالا شوهرم باهاش مراوده وحرف میزنه ولی من واقعا از همشون پیش خدا شاکیم یکیشون حق بچه من رو مطالبه نکرد واون داره جلوی ما راست راست راه میره ومن نمیتونم حق بچمو بگیرم باورتون نمیشه چه کلاه ها نگذاشت ، از دست شوهرم کا خیلی ناراحتم گفتم بچتو نادیده گرفتی ،میگه مادرم گفت چکار کنم ،گفتم مادرت نمیدونست این نامرد چکار کرده واقعا از درون خرابم ، گفتم مادرت پشت بچه هاشو گرفت واز حق بچه من گذشت ، سپردمشون به صاحب این روزای عزیز
حق بچت چیه؟ شوهرت هنوز زندس اون حق شوهرته فعلا ن حق بچه شوهرت مگه خودش اختیار نداشت از حق خودش دفاع کنه؟اکه خودش بخشیده که هیچ مال خودشه ارث خودشه شما هم از نظر قانونی حق دخالت نداری ولی خب درصورتی میشد حق بچت که شوهرت دور از جون در قید حیات نبود وقتی شوهرت هست خودش بره از حقش دفاع کنه شما حرص و جوش نخور
خودش میگه حق با تویه ، ولی مادرم چی؟اونروزن مادرش گفت دستشو بگیر مارو بدبخت کرد
عزیزدلم خودت داری خودتو گول میزنی ،مادرچی،من برادر دیدم سر هیچ و پوچ به خون هم تشنه هستند بعد شوهرتو به خاطر مادرش با یه کلاه بر دار آشتی کرده ،خودتم میدونی که شوهرت داره توجیه میکنه وگرنه حرف مادر بهونست،و تا اون راضیه نفرین تو نمیگیره