2777
2789
عنوان

تیک عصبی

125 بازدید | 5 پست

بچه ها من ی رفیق صمیمی دارم ...ی مشکل خیلی بدی داره اینک تیک عصبی داره همش دندوناش رو فشار میده خودش تعریف می‌کرد ک هر باد تیک هاش عوض میشه قدیم لباش رو هی کج میکرد.یا هی اخم میکرده ا سن ۱۶سالگی هم تیکه دندون فشار دادن‌رو گرفته هی قط میشه دوباره شروع میشه .یا ی شی چیزی رو میزاره لای دندونش فشار میده خیلی حالم خرابشهلطفا کسی میتونه راهنمایی کنه  پیشمه میخونه

بهش بگو کارشو ادامه بده کم کم همه ی دندوناش دچار پوسیدگی و آسیب عمیق میشن و باید همشو عصب کشی کنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بهش بگو کارشو ادامه بده کم کم همه ی دندوناش دچار پوسیدگی و آسیب عمیق میشن و باید همشو عصب کشی کنه

الان این پیام شما کمک بود با راهنمایی 

خوب دست خودش نیس ..شده بارها جلو خودش رو گرفته چنان حالش بد شده ک نتونست تحمل کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این پیام شما کمک بود با راهنمایی  خوب دست خودش نیس ..شده بارها جلو خودش رو گرفته چنان حال ...

من برای سلامت جسمانیش گفتم . باید بره دندون‌پزشکی مشکلشو بگه که دندون قروچه داره بهش یه روکش میدن میزاره روی دندونا وقتی که دست خودش نیست

از نظر سلامت روان و اعصاب باید برن پیش متخصص اعصاب

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ن دندون قرچه نمبکنه .فشار میده بیرون ب دندوناش

فشار اوردن به دندونا اصلا چیز خوبی نیست .و همینطور تیکش

که کلا مربوط به اعصابه