badbakht33 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 520 عنوان تیک عصبی 125 بازدید | 5 پست بچه ها من ی رفیق صمیمی دارم ...ی مشکل خیلی بدی داره اینک تیک عصبی داره همش دندوناش رو فشار میده خودش تعریف میکرد ک هر باد تیک هاش عوض میشه قدیم لباش رو هی کج میکرد.یا هی اخم میکرده ا سن ۱۶سالگی هم تیکه دندون فشار دادنرو گرفته هی قط میشه دوباره شروع میشه .یا ی شی چیزی رو میزاره لای دندونش فشار میده خیلی حالم خرابشهلطفا کسی میتونه راهنمایی کنه پیشمه میخونه 1402/09/06 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24708 بهش بگو کارشو ادامه بده کم کم همه ی دندوناش دچار پوسیدگی و آسیب عمیق میشن و باید همشو عصب کشی کنه " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
badbakht33 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 520 بهش بگو کارشو ادامه بده کم کم همه ی دندوناش دچار پوسیدگی و آسیب عمیق میشن و باید همشو عصب کشی کنه الان این پیام شما کمک بود با راهنمایی خوب دست خودش نیس ..شده بارها جلو خودش رو گرفته چنان حالش بد شده ک نتونست تحمل کنه
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24708 الان این پیام شما کمک بود با راهنمایی خوب دست خودش نیس ..شده بارها جلو خودش رو گرفته چنان حال ... من برای سلامت جسمانیش گفتم . باید بره دندونپزشکی مشکلشو بگه که دندون قروچه داره بهش یه روکش میدن میزاره روی دندونا وقتی که دست خودش نیستاز نظر سلامت روان و اعصاب باید برن پیش متخصص اعصاب " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
badbakht33 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 520 من برای سلامت جسمانیش گفتم . باید بره دندونپزشکی مشکلشو بگه که دندون قروچه داره بهش یه روکش میدن می ... ن دندون قرچه نمبکنه .فشار میده بیرون ب دندوناش
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24708 ن دندون قرچه نمبکنه .فشار میده بیرون ب دندوناش فشار اوردن به دندونا اصلا چیز خوبی نیست .و همینطور تیکشکه کلا مربوط به اعصابه " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."