2789
عنوان

تیک عصبی

125 بازدید | 5 پست

بچه ها من ی رفیق صمیمی دارم ...ی مشکل خیلی بدی داره اینک تیک عصبی داره همش دندوناش رو فشار میده خودش تعریف می‌کرد ک هر باد تیک هاش عوض میشه قدیم لباش رو هی کج میکرد.یا هی اخم میکرده ا سن ۱۶سالگی هم تیکه دندون فشار دادن‌رو گرفته هی قط میشه دوباره شروع میشه .یا ی شی چیزی رو میزاره لای دندونش فشار میده خیلی حالم خرابشهلطفا کسی میتونه راهنمایی کنه  پیشمه میخونه

بهش بگو کارشو ادامه بده کم کم همه ی دندوناش دچار پوسیدگی و آسیب عمیق میشن و باید همشو عصب کشی کنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بهش بگو کارشو ادامه بده کم کم همه ی دندوناش دچار پوسیدگی و آسیب عمیق میشن و باید همشو عصب کشی کنه

الان این پیام شما کمک بود با راهنمایی 

خوب دست خودش نیس ..شده بارها جلو خودش رو گرفته چنان حالش بد شده ک نتونست تحمل کنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان این پیام شما کمک بود با راهنمایی  خوب دست خودش نیس ..شده بارها جلو خودش رو گرفته چنان حال ...

من برای سلامت جسمانیش گفتم . باید بره دندون‌پزشکی مشکلشو بگه که دندون قروچه داره بهش یه روکش میدن میزاره روی دندونا وقتی که دست خودش نیست

از نظر سلامت روان و اعصاب باید برن پیش متخصص اعصاب

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ن دندون قرچه نمبکنه .فشار میده بیرون ب دندوناش

فشار اوردن به دندونا اصلا چیز خوبی نیست .و همینطور تیکش

که کلا مربوط به اعصابه