2777
2789
عنوان

یه گندی زدم....

179 بازدید | 6 پست

از صبحه دارم تمیز کاری میکنم . رو لحاف تشک اینا شستم.  بعد نیم ساعت پیش با شوهرم بحثم شد . از اونجایی ک واقعا خسته روحی هستم کنترلم رو از دست دادم پاشدم میوه و ...رو پخش پلا کردن رو فرش. یه ظرف لبو روی بخاری بود اونم پرت کردم افتاد روی بالشتم تمام لبویی شد . خودم انقدر عصبانی بودم اومدم اتاق خواب فقط داد زدم کمی. الانم رو تختم جرات ندارم برم پذیرایی. چجور رو بالشتم رو باز کنم و بشورم دوباره ...🤦‍♀️

دلم میخواد صبح برم خونه مادرم نیام دیگه اما دخترم مدرسه داره . نمیشه ببرم. نمیشه هم بزارمش . خیلی سخته بخاطر بچه ها زندگی ک دوست نداری ادامه بدی. 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حامله ای؟منم خسته روحی هستم اما مگر کاری میشه کرد باید کمی صبوری کنی این روزها هم میگذره

اره عزیزم . اخه کار خدا من میخواستم ازش جدا بشم با اینکه جلوگیری داشتم‌و مراقب کاری کرد از قصد باردار شدم. بدون اطلاعم. بعد دوماه ک عقب انداختم فهمیدم . وگرنه قصدم بود دیگه باهاش ادامه ندم. بخاطر آرامش خودم و دخترم

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

اخی عزیزدلم اون بچه توی شکمت گناهی نداره که تاوان اشتباه باباشو پس بده البته که ادم تو بارداری عصبی تر و حساس تر میشه ولی حالا که نمیتونی جدا بشی سعی راهی پیدا کنی که زندگیت بهتر بشه سعی کینه و کدورتی که نسبت بهش داری رو کم کنی و باهم حرف بزنید مشکلاتتون رو حل کنید به خدا خونه بابا هم خیلی خوب نیست اون موقع که خونه بابا بودی دختر اون خونه بودی الان هرجا بری دلت میمونه پیش بچه هات

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍