2777
2789
عنوان

دوستم

84 بازدید | 7 پست

بچها دوستم عمل خیلی سختی داشت،بد هفته بد عملش باباش جوون بود فوت کرد

بد الان خیلی عصبی شده،همش بی دلیل ب شوهرش میپره،پسرش کوچیکه تا یکم گریه میکنه داد میزنه 

حس میکنم داره افسردگی میگیره و مشکل اعصاب،چطور بش بگم بره دکتر ک ناراحت نشه ازم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یک بار گوشی تو بزار از حرکاتش فیلم بگیر خودش متوجه نشه نشون خوذش بده بعد بگو من خیلی دوست دارم طاقت زجر کشیدنتو ندارم صلاحتو میخوام بیا بریم مشاوره احساس میکنم افسردگی داری 

مشاوره بهتر از دکتر اعصاب روانه چون قرص های افسردگی کلا خواب اورن و بی حال میکنن بیشتر خانوادش زجر میکشن ولی مشاور درمان ریشه ای داره

یک بار گوشی تو بزار از حرکاتش فیلم بگیر خودش متوجه نشه نشون خوذش بده بعد بگو من خیلی دوست دارم طاقت ...

مطمنم با این کار هم ناراحت میشه

بد باباش هفته پیش خاک کردن حس میکنم زوده فعلا

مطمنم با این کار هم ناراحت میشه بد باباش هفته پیش خاک کردن حس میکنم زوده فعلا

نه به قصد فیلمبرداری نه که مثلا داری از بچه فیلم میگیری که کاراشون تو فیلم می افته انگارکه میخوای نشون بدی به دوستت ببین چه خوب افتاده بچه بعد بگو احساس میکنم افسردگی گرفتی ببین بی دلیل بچه رو رنجوندی اینجور حرفا 

نه به قصد فیلمبرداری نه که مثلا داری از بچه فیلم میگیری که کاراشون تو فیلم می افته انگارکه میخوای نش ...

الان رک بش گفتم داری افسردگی میگیری میگه جهنم بزار بگیرم بمیرم😂😐

2790
2778
2791
2779
2792