2777
2789

۸ساله که باردار نمیشم دوتامون مشکل داریم....دی ماه سال ۱۴۰۰بود که اضطراب شدید داشتم رفتم دکتر دارو داد همون خوردم بعد دوهفته لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت ادامه بده بدنت عادت میکنه ....نشد دوباره رفتم گفتم دارو داد موقتی قطع شد....بعدشم ۶ماه دارو خوردم قطع کرد دکتر ولی بعدچندماه دوباره حالم بد شد رفتم دکتر ادامه دادم.......الان نصف قرص میخورم وهمچنان پریودم بهم زده.....هر ده روز یا پریود یا لک.....رفتم دکتر زنان گفت از دارو هستش ......اونم حالا نمیتونم ترک کنم تا کمی بهتر بشم.....آسنترا میخورم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
برات حمد و آیت الکرسی خوندم ، انشاالله به حق حضرت زهرا دامن همه منتظران سبز بشه 🤲

ممنونم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری ؟ 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

تنها کاری که از من ساختس دعا کرده

انشاالله خدا بهت می نی سالم و صالح بده 

برات صلوات فرستادم 

شما هم دعا کن کار همسرم درست بشه و جهیزیمون هم جور بشه تا بتونیم عروسی بگیریم 🫂🫂🙏❤️

Be happy 🖇️❤️💞
تنها کاری که از من ساختس دعا کرده انشاالله خدا بهت می نی سالم و صالح بده  برات صلوات فرستادم& ...

انشالله عزیزم جور میشه عروس خانوم

سلام عزیزم منم پلی کیستیکم خیلی نگرانم که نتونم مادر بشم از خدا میخام دامن همه چشم انتظار هارو سبز کنه دامن شما روهم سبز کنه 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
سلام عزیزم منم پلی کیستیکم خیلی نگرانم که نتونم مادر بشم از خدا میخام دامن همه چشم انتظار هارو سبز ک ...

سلام گلم انشالله زود مامان بشید

دلم داره میترکه با دل شکستم و اشک برات ایت الکرسی میخونم عزیزم..انشلا هرچه زودتر خدا بت یه دختر ناز بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

قزوین

اگه می تونی حتما برو یزد پزشک های خیلی حاذقی داره 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
دلم داره میترکه با دل شکستم و اشک برات ایت الکرسی میخونم عزیزم..انشلا هرچه زودتر خدا بت یه دختر ناز ...

مرسی مهربونم....انشالله حاجت روا بشی 

سلام گلم انشالله زود مامان بشید

فدات گلم خیلی ممنون انشالله خدا بهتون نی نی های سالم و صالح بده 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم 

میدونم انتظار خیلی سخته

ان‌شاءالله همین ماه حاجت روا بشی

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹