2777
2789

۳۸ هفته یا ۳۹ بی حسی بهتر یا بیهوشی؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان اولم زودرس بود ۳۵ هفته این سری فک کنم ۳۹ وقت بده فعلا تازه رفتم هفته ی ۳۸ فردا وقت دکتر دارم ...

ایشالا بسلامتی میوه. دلت رو بغل بگیری.. دعا کن اونایی ک بچه ندارن صاحب فرزند بشن 🙏🏽♥️

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

۴۰ هفته 

بی حسی 

بی حسی خیلی بهتره ها، چون بعدش تا هشت ساعت که اثرش بره درد و نمیفهمی،بچتم موقع به دنیا اومدن میبینی

ولی بیهوشی بچت و که نمیبینی تا به هوش اومدن، به هوشم که بیای بعدش سریع دردا میان سراغت

فقط بی حسی باید بعدش رعایت کنی تا هشت ساعت زیاد سرت و تکون و ندی و حرف نزنی که بعدش سردرد نگیری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤