2733
2734
عنوان

دستور یه خوراک خوشمزه !😋

312 بازدید | 20 پست
بچه ها من امروز این و درست کردم خیلی خوش مزه شد.گفتم براتون بذارم دستورشو.برای سه نفر: بلدرچین چهار یا پنج عدد بامیه دو مشت یاحدوداپانزده تا گوجه فرنگی پنج عدد پیاز دو عدد بزرگ سیر و هویج و فلفل دلمه برای طعم دهندگی مقداری نمک فلفل ادویه به مقدار لازم روغن زیتون دو قاشق غ روغن کنجد یک استکان دستور تهیه: اول چهار پنج تا بلدرچین رو میذاریم تو آب یه جوش بزنه و آبشو میریزیم دور. دوباره أب میریزیم و فلفل دلمه و چند حبه سیر و پیاز بزرگ و هویج و ادویه برای بردن بوش. میذاریم رو گاز تا گوشتش بپزه. بعد از آب در میاریم. ران و سینه هاشو با دست جدا می کنیم میذاریم کنار پنج تا گوجه فرنگی رو پوست گرفته خورد می کنیم.ریز ریز. یه قابلمه کوچیک برمیداریم.توش دو قاشق روغن زیتون میریزیم و گوجهها رو میریزیم و بعد فلفل و نمک و زردچوبه میزنیم و درش و میبندیم با شعله متوسط..میذاریم نیم ساعت قل بزنه. تو یه ظرف دیگه دو مشت بامیه میذاریم با یه کم روغن و دو قاشق آب با در بسته تفت بخوره. یه پیاز بزرگ رو خورد می کنیم تو یه ماهی تابه دیگه با روغن کنجد کمی تفت میدیم.بعد بلدرچین های قطعه قطعه شده رو میریزیم رو پباز ها و نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر و دارچین و یه قاشق آبغوره میریزیم و درش و میذاریم تا هم تفت بخورن و طلایی بشن هم مواد و ادویه به خوردشون بره.. حالا سه تا ظرف داریم. بعد از زیر و رو کردن بامیه ها و بلدرچین ها و گوجه ها تو ظرف های خودشون.اواخر گوجه و بامیه رو تو یک ظرف مخلوط می کنیم. بطوری ادامه میدیم تا گوجه خیلی آبکی نباشه.اما شل باشه.بامیه هم حسابی پخته باشه. بعد نیم ساعت یه ظرف پهن برمیداریم بلدرچین ها رو میذاریم وسط و گوجه و بامیه ها رو میریزیم دورش. نوش جان.
ONLY. GOD.
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



آره خوب میشه.. فقط آب اولشو دور بریز و حتما به قطعات کوچیک درش بیار..سینه و رون جدا..من قبلا درسته تفت میدادم بوش نمیرفت. اما الان خوب میشه. بعد موقع تفت با پیاز حتما ادویه زیاد و آبغوره بزن بهش.
ONLY. GOD.
2731
2738
ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته: 25کالری دارد؛ پس کم کالری است. 2 گرم فیبر دارد؛ منبع خوبی از فیبر است. 460 واحد ویتامینA دارد؛ منبع خوبی از ویتامینA است. 130 میلی گرم ویتامینC دارد. 50 میلی گرم کلسیم دارد؛ منبع خوب کلسیم که ضد پوکی استخوان است. 256میلی گرم پتاسیم دارد؛ که ضد فشار خون است.
ONLY. GOD.
ارزش غذایی بلدرچین: به دلیل وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین در گوشت این پرنده، برای بیماری هایی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی مفید می باشد. همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است.
ONLY. GOD.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز