بچه ها من امروز این و درست کردم خیلی خوش مزه شد.گفتم براتون بذارم دستورشو.برای سه نفر: بلدرچین چهار یا پنج عدد بامیه دو مشت یاحدوداپانزده تا گوجه فرنگی پنج عدد پیاز دو عدد بزرگ سیر و هویج و فلفل دلمه برای طعم دهندگی مقداری نمک فلفل ادویه به مقدار لازم روغن زیتون دو قاشق غ روغن کنجد یک استکان دستور تهیه: اول چهار پنج تا بلدرچین رو میذاریم تو آب یه جوش بزنه و آبشو میریزیم دور. دوباره أب میریزیم و فلفل دلمه و چند حبه سیر و پیاز بزرگ و هویج و ادویه برای بردن بوش. میذاریم رو گاز تا گوشتش بپزه. بعد از آب در میاریم. ران و سینه هاشو با دست جدا می کنیم میذاریم کنار پنج تا گوجه فرنگی رو پوست گرفته خورد می کنیم.ریز ریز. یه قابلمه کوچیک برمیداریم.توش دو قاشق روغن زیتون میریزیم و گوجهها رو میریزیم و بعد فلفل و نمک و زردچوبه میزنیم و درش و میبندیم با شعله متوسط..میذاریم نیم ساعت قل بزنه. تو یه ظرف دیگه دو مشت بامیه میذاریم با یه کم روغن و دو قاشق آب با در بسته تفت بخوره. یه پیاز بزرگ رو خورد می کنیم تو یه ماهی تابه دیگه با روغن کنجد کمی تفت میدیم.بعد بلدرچین های قطعه قطعه شده رو میریزیم رو پباز ها و نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر و دارچین و یه قاشق آبغوره میریزیم و درش و میذاریم تا هم تفت بخورن و طلایی بشن هم مواد و ادویه به خوردشون بره.. حالا سه تا ظرف داریم. بعد از زیر و رو کردن بامیه ها و بلدرچین ها و گوجه ها تو ظرف های خودشون.اواخر گوجه و بامیه رو تو یک ظرف مخلوط می کنیم. بطوری ادامه میدیم تا گوجه خیلی آبکی نباشه.اما شل باشه.بامیه هم حسابی پخته باشه. بعد نیم ساعت یه ظرف پهن برمیداریم بلدرچین ها رو میذاریم وسط و گوجه و بامیه ها رو میریزیم دورش. نوش جان.