mahishon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 66 عنوان متخصص های ترشی مشهدی بیان یه لحظه 54 بازدید | 6 پست ترشی گوجه یا همون مشهدی درست کردم.تو دستورش گوجه رو میپزه بعد قاطی مواد میکنهمامانم گفت نه همین اب گوجه رو بگیر بنداز داخلش.منم این کارو کردم.بنظرتون کپک نمیزنه؟یا خراب نمیشه🫤🫤؟تا جایی تونستم هم کف روشو. گرفتم 1402/09/05 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6074 من گوجه رو یه ساعت پختم .از صافی رد کردم تا پوست و تخماش گرفته بشه.کپک نمیزنه اینطوری؛خوشمزه ترم میشع. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9802 باید گرجه رو میجوشوندی چرا کپک میزنه خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
hdwoh276 عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 422 ن باید جوش بدین از مامانم سوال کردم گفت خراب میشه شد شد نشد مگم خدایا تحمل سختیا با من👧 اخرش باتو 🪻⚘🍁
mahishon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 66 ن باید جوش بدین از مامانم سوال کردم گفت خراب میشه فردا میتونم از صافی رد کنم ترشی رو.ابشو بجوشنم بنظرت؟
hdwoh276 عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 422 فردا میتونم از صافی رد کنم ترشی رو.ابشو بجوشنم بنظرت؟ خب مگه الان درست کردی مواد اضاف کردی شد شد نشد مگم خدایا تحمل سختیا با من👧 اخرش باتو 🪻⚘🍁