2777
2789
عنوان

متخصص های ترشی مشهدی بیان یه لحظه

54 بازدید | 6 پست

ترشی گوجه یا همون مشهدی درست کردم.تو دستورش گوجه رو میپزه بعد قاطی مواد میکنه

مامانم گفت نه همین اب گوجه رو بگیر بنداز داخلش.منم این کارو کردم.بنظرتون کپک نمیزنه؟یا خراب نمیشه🫤🫤؟تا جایی تونستم هم کف روشو. گرفتم

من گوجه رو یه ساعت پختم .از صافی رد کردم تا پوست و تخماش گرفته بشه.کپک نمیزنه اینطوری؛

خوشمزه ترم میشع.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792