2777
2789
عنوان

متخصص های ترشی مشهدی بیان یه لحظه

54 بازدید | 6 پست

ترشی گوجه یا همون مشهدی درست کردم.تو دستورش گوجه رو میپزه بعد قاطی مواد میکنه

مامانم گفت نه همین اب گوجه رو بگیر بنداز داخلش.منم این کارو کردم.بنظرتون کپک نمیزنه؟یا خراب نمیشه🫤🫤؟تا جایی تونستم هم کف روشو. گرفتم

من گوجه رو یه ساعت پختم .از صافی رد کردم تا پوست و تخماش گرفته بشه.کپک نمیزنه اینطوری؛

خوشمزه ترم میشع.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز