2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز مهم نیس

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

تقریبی هستن و بر اساس رشد جنین ، تاریخ زایمان رو میانگین lmp و nt در نظر میگیرن ،اگر سزارین باشید و تاریخ این دو اختلافشون کمتر از یک هفته باشه،طبق nt اکثرا تاریخ زایمان میدن و طبیعی رو تاریخ lmp با اختلاف دو هفته .

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

دختر

سلام شما انومالی کجا رفتید همایون تاج طاهری ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم ،دل بشود...سه بار سقط کردم ، آخ که صدای قلبتون چه کرد با من 😭 نمیدونی چه حالیه وقتی دست خالی از بیمارستان میای بیرون و یه تیکه از وجودتو کندن....برای مادر شدنم میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️