2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 47 پست
ببخشیدا پسفردا کادو هم ندن بهت شما دستشون حرف میزنی ک فلانیا کادو ندادن. معلومه برا کادو میان خونتون

نه من بخاطر جمعیت فوق العاده زیادشون میگم که از الانم گفتن اگه بیایم شام و ناهار میمونیم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اینکه دعوتت کردن همه شون میان دیگه واسه شام یا ناهار بعد شش ماه هم مثل همه خانواده ها رفت و آمد ...

خوب این برای همه نیست ،بخصوص تو تهران ،ما ها اصلا همچین رسومی نداریم که بخوام خونه تازه عروس بریم ،مگه عروس خوش بخواد کسی رو دعوت کنه 

یکی از بستگان ما که عزوسی نگرف اینکارو کرد شمام ببین اگه بخوای میتونی 

یه روز تحت عنوان پاتختی خانمای فامیل خودش و همسرشو عصر دعوت کرد میوه و شیرینی خونه خود عروس داماد که هدایاشونو دادن و خونشو دیدن و تمام

امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم
یکی از بستگان ما که عزوسی نگرف اینکارو کرد شمام ببین اگه بخوای میتونی  یه روز تحت عنوان پاتختی ...

ایده خیلی خوبیه باید با شوهرم درمیون بزارم اگه قبول بکنه حتما انجام میدیم

ولی خونه ما گنجایش اون مقدار آدمو نداره اگه جایی دیگه باشه اشکال داره؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
خوب این برای همه نیست ،بخصوص تو تهران ،ما ها اصلا همچین رسومی نداریم که بخوام خونه تازه عروس بریم ،م ...

حالا شش ماه تازه عروسی  بعدش چی

یک سال اصلا بعدش ک میان دیگه نکنه تا آخر عمر تازه عروسی

بخوای نخوای میان مگه قطع رابطه کنی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
حالا شش ماه تازه عروسی  بعدش چی یک سال اصلا بعدش ک میان دیگه نکنه تا آخر عمر تازه عروسی بخوای ...

نه چرا قطع رابطه ،البته این رسم ماست ،به غیر از عید نوروز که افراد زنگ میزنن خونه هم میرن ،اصلا بدون دعوت خونه کسی نمیریم ،حتی فامیل درجه اول مثل خواهر برادر ،حتی ما که تو یک ساختمونیم با مادر شوهر وجاری بدون دعوت خونه هم نمیریم ،فامیل های دیگه که جای خود داره .

ایده خیلی خوبیه باید با شوهرم درمیون بزارم اگه قبول بکنه حتما انجام میدیم ولی خونه ما گنجایش اون مق ...

راستش ایشونم تعداد فامیلاش زیاد بود قسمت بندی کرد مثلا یه روز عمه ها ‌ و دختر عمه های و زنعموها و دخترای همسرش 

یه روز خاله ها و دختراشون‌و رندایی ها و دخترای همسرشون

فامیلای خودشم کم بودن همه رو یه روز گف

جمعا سه تا عصر مهمون داش 

امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم

اگه توی خونت برگزار نکنی بعدا به بهانه دیدن خونه زندگیت بازم میگن میخوایم بیایم اینجوری یک تیر و دو نشان میشه

نه چرا قطع رابطه ،البته این رسم ماست ،به غیر از عید نوروز که افراد زنگ میزنن خونه هم میرن ،اصلا بدون ...

ما هم ۲۴ساعت خونه هم نیستیم ک

ولی سالی دو بار میان با خبر قبلی

اینکه اسی عروسی نگیر و .... ک نیان یا بیان اشتباه باید کاری که میخواد کنه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
راستش ایشونم تعداد فامیلاش زیاد بود قسمت بندی کرد مثلا یه روز عمه ها ‌ و دختر عمه های و زنعموها و دخ ...

من نظرم رو اینه همون روز ک رفتیم آتلیه بعدش همه بیان مثلا ی روز عصر خونه اقوام هس ک بزرگه و جا داره همونجا برگزار کنیم ک فیلمبرداری هم باشه 

اگه توی خونت برگزار نکنی بعدا به بهانه دیدن خونه زندگیت بازم میگن میخوایم بیایم اینجوری یک تیر و دو ...

وای من اصن از رفت و آمدای این شکلی خوشم نمیاد

من نظرم رو اینه همون روز ک رفتیم آتلیه بعدش همه بیان مثلا ی روز عصر خونه اقوام هس ک بزرگه و جا داره ...

اینم فکر خوبیه ولی پایینتر یه پست دیگه گفتم به بهانه دیدن خونت بازم میخوان بیان اکه آدمای پیگیری باشن

وای من اصن از رفت و آمدای این شکلی خوشم نمیاد

کی خوشش میاد اخه 😁😁

البته نسل قدیم دوس دارن ماها کم حوصله شدیم

اینم فکر خوبیه ولی پایینتر یه پست دیگه گفتم به بهانه دیدن خونت بازم میخوان بیان اکه آدمای پیگیری باش ...

والا فکر نکنم ک دوباره بخان بیان

والا ما الان از نامزدیمون تا حالا یکسال طول میکشه این وسط عقدم کردیم هیچکدوم از خانواده شوهرم اصن ی تعارف نکردن بخان دعوت کنن😒 حالا پاشن بیان ک چی؟