2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 47 پست
کی خوشش میاد اخه 😁😁 البته نسل قدیم دوس دارن ماها کم حوصله شدیم

اخه آدم با هرکسی خوشش نمیاد رفت و امد کنه

بعضیا واقعا ارزش ندارن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا فکر نکنم ک دوباره بخان بیان والا ما الان از نامزدیمون تا حالا یکسال طول میکشه این وسط عقدم کرد ...

خب پس اگه پاگشات نکردن هیچکدوم که زر مفت زدن میخوان بیان ناهار شام‌ بمونن مردم چه رویی دارن تازه عروسو دعوت نکردن میخوان بیان تلپ شن😏

امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم
اخه آدم با هرکسی خوشش نمیاد رفت و امد کنه بعضیا واقعا ارزش ندارن

خیلی ریلکس مث خودشون رفتار کن 

امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم

یه عروسی کلی بگیری یه جور غذا بدی خیلی برات ارزونتر در میاد تا اینکه هرروز هرروز بخوای هی سفره پهن کنی واسه یه خانواده. تازه عروسی بگیری کلی م واست کادو جمع میشه ولی تک تک بیان خونتون ممکنه نهایت یه جعبه شیرینی بیارن.

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

خب شما پس چ جشن بگیری چ نگیری میان . و نمیتونی در خونتون گل بمالی ک کسی نیاد. 

خیلی ممنون😐

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
خب پس اگه پاگشات نکردن هیچکدوم که زر مفت زدن میخوان بیان ناهار شام‌ بمونن مردم چه رویی دارن تازه عرو ...

اره بخدا الان یکساله عقدم انگار ن انگار بعد از الان میگن بیایم خونتون میمونیم😒

من تو کل عمرم فقط سالی دوبار جاریم میاد خونمون همین اقوام خودمم نزدیکن

چ خوب

خیلی زشته مراسم بگیری و شام ندی کلا واسه هیچ مهمونی قابل قبول نیست.

فکرشو ک میکنم همینطوره

شوخی کردن باهات

ای کاش فرق شوخی و جدیشونو متوجه نمیشدم و نمیشناختمشون کلا غمم نبود