2777
2789
عنوان

زن همسایه...

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 36 پست
اسی  خوندم تاپیک حق با شماست و چقدر خانمه رفتار زشتی داره چه معنی داره  با همسرت گرم بگی ...

کاش این طور میگفت. خیلی بد شکستم. منی که بعد چهارده سال عاشقانه دوستش دارم. خودشم عاشقانه منو دوست داره. زندگیمون گرم بود. یهو جلو این زنه، عقلش رو از دست داد. الانم مدعیه که من گفتم تا بی خیال ما بشه. نمیگه بدتر زنه فکر میکنه پس اینا تو زندگی خلا دارن. برم بیشتر رخنه کنم تو زندگیش. یه هفته است قهریم. تو بدترین اختلافا انقد سرد نشده بودیم

رفتارهای این خانم اصلا طبیعی نیست، احتمالا برید تو اون خونه مزاحمت های بیشتری براتون داشته باشه، به ...

ببین من و شوهرم قبلا سر این خانم حرف زده بودیم. ما از اخلاقش فهمیدیم منفعت طلبه. اگر بفهمه سودی براش داری، استفاده میکنه. نمونه اش همین که خونه ما رو دو ماه قرض گرفت واسه بیماری شوهرش. تو کسی رو میشناسی همچین درخواستی بکنه؟ کرک و پر من و شوهرم ریخت اون روز از تعجب. 

یا مثلا دخترش رو فرستاده گارسن رستوران یه همسایه دیگه شده.

یا مثلا وقتی میدید ما کارگر داریم، حالا هررر چی، می اومد میبردش یه کاری هم برا اون بکنن. مثلا میگفت بیا این یه تیکه دیوار ما گچش ریخته پر کن. یا بیا لوله فلان جا خرابه درست کن.

همه رو هم در قالب محبت و خوش زبونی.

من و شوهرم حرف زده بودیم. گفتیم باکی نیست. الان که تعمیراته و سر و صدا و مزاحمت برای همسایه، ما هم این خانم رو تحمل میکنیم. ولی بعد که ساکن شدیم دیگه سر و سنگین میشیم. هر چی در بزنه، انگار نه انگار باز نمی کنیم.

یهو این مرد سر شکمش و غذاها گول خورد، گول تعریف و تمجید زنه رو خورد، نمیدونم چی شد زد به سرش. همچین حرفی به این زد... 

وگرنه ما تو خونه فعلی هم که ساکنیم، داشتیم همسایه این طوری. انقد به رفت و آمد و فضولیش بها ندادیم که خودش خسته شد. ما رو ول کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش این طور میگفت. خیلی بد شکستم. منی که بعد چهارده سال عاشقانه دوستش دارم. خودشم عاشقانه منو دوست د ...

ی مدت هر روز سوره نور تلاوت کن ب نیت محبت خودت و همسرت

و سوره تکویر به نیت آرامش هردوتاتون

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

اسی من سرچ ماشین اتومات رسیدم به این تاپیکت. 

نمی دونم چکار کردی چند ماه گذشته

فقط یه چی می خواستم بگم

همونطور که خودت نوشتی این خانم دنبال منافعش هست و سیستمش نفوذ کردن هست. 

دیدم مدام حرف هاشو تحلیل کردی که گفته خانمتذسرده فلان

ببین این احتمالا مدل رفتارش همینه و زن های همسایه بعد یک مدتی از دستش عاصی میشن. این پیش فرض اینو میگه. می خواستم بگم اشکال در فرستنده هست. 

شما هیچ رفتار اشتباهی نداشتی 

امیدوارم این خانم هم دست از سر شما برداشته باشه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

عزیزم باهمسرت آشتی کن.وبهش بگو دیگه با اون خانم گرم نگیره.اون خانمم خودت دمشو بچین.یه سلام کوتاه و تمام.اصلا باهمسایه نباید صمیمی بشید.اصلا نباید میذاشتی بیاد توخونتون و نظرهم بده.....

یه روز خوب میاد