2777
2789
عنوان

عکس رنگی۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
تازه ما همسایه بود با کلی حرف زدن و تخفیف گرفتن🤦‍♀️ کاش من فقط نی نی دار میشدم😔

توکلت بخدا

بیاتاعیدبرای هم دعاکنیم

هرکس باردارشداون یکی روشام دعوت کنه🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اها!من کع زیاد جواب ندیدم اما بدنو گرم میکنع ولی اخع عسل دوس ندارم بدم میاد شوهرم همیشه با دوستاش می ...

روِغن سیاه دانه بگیر هر شب از سومین روز پریود شکمتو باهاش ماساژ بده و عسل با سیاه دانه قاطی کن هر روز صبح یه قاشق بخور رحمت گرم میشه گوشت مرغ و شیر نخور تا سه ماه جواب میگیری من پولیپ دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روِغن سیاه دانه بگیر هر شب از سومین روز پریود شکمتو باهاش ماساژ بده و عسل با سیاه دانه قاطی کن هر رو ...

اینارو انجام میدم🥲فقط دیگع دارم لاغر میکنم

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

روِغن سیاه دانه بگیر هر شب از سومین روز پریود شکمتو باهاش ماساژ بده و عسل با سیاه دانه قاطی کن هر رو ...

به منم بگو😁😂

ممنون انشاءالله منم جواب بگیرم

۲ماهه شکمم روبستم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
به روی چشم😍  حالا من شوهرم اصلا بچه دوس نداره😑

بیادعاشقش میشه

به منم بگو😁😂 ممنون انشاءالله منم جواب بگیرم ۲ماهه شکمم روبستم

ایشالله 🤲 حالا من یه بار اینقدر گرمی باهم خورده بودم کل بدنم جوش زد وای نمیدونی جه بلایی سرم اومد همش زیر دوش بودم اینقدر بدنم خارونده بودم به خون افتاد 

اینارو انجام میدم🥲فقط دیگع دارم لاغر میکنم

لاغری و چاقی باعث بهم خوردن هورمون میشه اگه دنبال بچه سعی کن زیاد لاغر یا چاق نکنی چون هورمن بهم بخوره پولیپ میگیری من دکتر رفتم ده کیلو کم کردم بعدش هورمون هام بهم ریخت و پولیپ درآوردم الان باردار نمیشم

ایشالله 🤲 حالا من یه بار اینقدر گرمی باهم خورده بودم کل بدنم جوش زد وای نمیدونی جه بلایی سرم اومد ه ...

به کبدت فشاراومده بایدکلی خیارمیخوردی باماست تارفع بشه

بچه کوچیک فامیل پیشش نشسته حتی نگاهشم نکرده الان دیگه ۳۵ سالشه مامانم و باباش بهش فشار آوردن بیفته د ...

بچه خودآدم یه چیزدیگه است

من همش لخته دفع میکنم ولی آخه همون روز موعود پریود شدم یعنی امکان داره باردار باشم

آره خیلی

چندماه بیخیال شوباز۲ماه برودنبال درمان