2821
2789
عنوان

عکس رنگی۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست
گفتم بیخیال شو داروهم فایده نداره اصلاح تغذیه شو پیاده روی بهترین درمان رحم وتخمدان هستش

من هر روز پیاده روی میکنم اصلاح سبک هم هستم فقط ۲ میلیون پول عسل کوهی اصل دادم برام بیارن ولی چه فایده😔😞

من هر روز پیاده روی میکنم اصلاح سبک هم هستم فقط ۲ میلیون پول عسل کوهی اصل دادم برام بیارن ولی چه فای ...

استرس نداشته باش

قسمتت باشه اگرتوهم نخوای میادوروجک

۲ماه دنبال درمان باش۴ماه جلوگیری نکن ولی استراحت بده به خودت وبیخیال باش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هی خواهر اگه بیاد حتما اولین کاری که میکنم اینه کتکش میزنم بس که منو منتظر گذاشته😁

واقعا

من میگفتم پسرم دنیابیادیه دل سیرمیزنمش ازبس ویارداشتم

تاحدمرگ ویارداشتم

چندباردرخواست سقط دادم گفتن برای ویارسقط نمیکنند

موقع زایمان هم میخواستم خودمون ازتخت بندازم پایین ازبس سخت بود

هیچی دیگه خواهر😁😂

الان دربه دردنبال سومی هستم🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من هر روز پیاده روی میکنم اصلاح سبک هم هستم فقط ۲ میلیون پول عسل کوهی اصل دادم برام بیارن ولی چه فای ...

وا اونقدا عسل جواب نیست ،۲میلیونننن😳راست میکی؟ خب میگفتی شوهرت بره عسل کوهیی بگیره🤣

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

ولا من پارسال کع ۱۵ سالم بود رفتم عکس رنگی اونقد درد نداره  بعد من شیاف بهم داده بودن بزنم مقع ...

چرااینقدرزود؟!

نه برای من شیافت و.....ندادولی اصلادردنداشت

هیچی نفهمیدم گفت تموم

امروزم متخصص دیدگفت سالمی

وا اونقدا عسل جواب نیست ،۲میلیونننن😳راست میکی؟ خب میگفتی شوهرت بره عسل کوهیی بگیره🤣

متوجه منظورتون نشدم

ایشالله حاجت روا بشی ولی من اصلا نی نی ندارم🙃

میادتربچه

سخته واقعاایمان قلبی وقطعی به خداداشته باشی که حاجت روابشی ولی وقتی به خداونداعتمادکنی فوری بهت میده

ازخودخداوندمستقیم بخواه

عسل شیشه ای ۲۰۰ تومن بود ولی عسلی که مال فصل بهار باشه و بدون دخالت شکر پیدا نمیکردم تا آخر یکی از همسایه ها برام پیدا کرد دو شیشه اش شد دو میلیون کیلویی ۱ میلیون اصلا شیرینیش مثل عسل های بازار نیست بو و مزه اش فرق میکنه میخوام دوسین درست کنم چرا خیلی ها با عسل جواب گرفتن 

هیچیی فقط گفتم خوب خودتون برید کوه عسل در بیارید اینقد پول نمیدادی دیگع تازه گردشم میشد

مگه هستش؟!

۲م که چیزی نیست

۴کیلوپسته میشه۲م

میادتربچه سخته واقعاایمان قلبی وقطعی به خداداشته باشی که حاجت روابشی ولی وقتی به خداونداعتمادکنی فو ...

از خدا که زیاد میخوام شاید دیگه از دستم عاصی شده باشه فعلا پریودم و فقط لخته دفع میکنم😔

عسل شیشه ای ۲۰۰ تومن بود ولی عسلی که مال فصل بهار باشه و بدون دخالت شکر پیدا نمیکردم تا آخر یکی از ه ...

اها!من کع زیاد جواب ندیدم اما بدنو گرم میکنع ولی اخع عسل دوس ندارم بدم میاد شوهرم همیشه با دوستاش میرفت کوه برام میاورد🥲من تنبلی تخمدان دارم طبمم سرده یکسالو نیمع اقدامم هنوز هیچ به هیچچچ 

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

از خدا که زیاد میخوام شاید دیگه از دستم عاصی شده باشه فعلا پریودم و فقط لخته دفع میکنم😔

میگه بارداربشی واسترس بگیری بچه خودبخودسقط میشه وتوفکرمیکنی پری شدی ولی دراصل سقط کردی