2777
2789

من اولش که قبل از اینکه کرم پودر بزنم مرطوب کننده و ابرسان میزنم بعد کرم میزنم که کرم خشک نمونه رو صورتم بعد یساعت اینا صورتم کاملا چرب میشه و کرم پودرم زیاد نمیزنم از پنکک هم بعنوان فیکس کننده استفاده میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موس بگیر عالیه اصلا صورتت چرب نمیشه رو صورت کاملا میخوابه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اگرپوست چربی داری قبل آرایش همیشه یه اسکراپ بزن پوستت روخوب پاکسازی کن وپوستت کاملابدون موباشه چون کرم رومیخوره بعدآب رسان بزن بعدازآب رسان پرایمربزن بعدازپرایمرکرم پودربزن

کرم رو اول رو دستت گرم کن بعد بزن  اسپری فیکس هم خوبه  سعی کنی زیاد کرم نزنی ک کیکی بشه ...

نه زیاد کرم نمیزنم واقعا در حد یه کاور کم باشه ولی باز همونم خراب میشه

چربه ولی اول صبح صورتمو میشورم خشک میشه مجبورم ابرسان و مرطوب کننده بزنم

ن دیگه صورت چرب زیرساز ارایش نباید مرطوب کننده اینا بزن باعث میشه ارایش بماسه چرب بشه 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
ن دیگه صورت چرب زیرساز ارایش نباید مرطوب کننده اینا بزن باعث میشه ارایش بماسه چرب بشه 

نمیدونم چجوری بگم اگه نزنم تو سرما ارایشم حالت ترک ترک انگار خشکه پوستم اینجوری میشه