2777
2789
عنوان

من یه احمقم ...تا حالا دیدین مثه من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 47 پست
دکتر تیمور زاده دیگه وقت نمیده بارداری اولم قبول نمیکنه میگن می‌فرسته پیش دخترش مریضاشو

دخترش که اصلا ایران نیست،من از خودش به زور وقت گرفتم،منشی هاش وقت نمیدادن خودش رو دمه در مطب دیدم باهاش صحبت کردم به منشی گفت بهم نوبت بده بعد از اونم باردار شدم پرونده تشکیل دادم اونجا،بارداری های پر خطر رو قبول میکنه من بخاطر نوع رحمم پرخطره بارداریم برای همین منو قبول کرد،منشی هاش بداخلاقن ولی خودش خیلی خوش اخلاقه 

دخترش که اصلا ایران نیست،من از خودش به زور وقت گرفتم،منشی هاش وقت نمیدادن خودش رو دمه در مطب دیدم با ...

نمیدونم یکی بهم گفت سنش بالا رفته نمیتونه جراحی کنه می‌فرسته پیش دخترش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر تیمور زاده دیگه وقت نمیده بارداری اولم قبول نمیکنه میگن می‌فرسته پیش دخترش مریضاشو

اگه سختت نیست تحت نظر دکتر مرد باشی اگه شرایططتو به خودش توضیح بدی انقد مهربونه که خودش به منشی هاش میگه بهت وقت بدن. کلا واسه نازایی دکتر خوبیه واسه کورتاژمم با اینکه نصفه شب بود اومد بیمارستان ،الان دیگه منشی هاش می‌شناسن منو وقت میدن بهم ولی دیدم بارداری های اولو می‌فرسته پیش دکتر یلدا آریان مگر اینکه مورد خاص باشی

نمیدونم یکی بهم گفت سنش بالا رفته نمیتونه جراحی کنه می‌فرسته پیش دخترش.

نه بابا دروغ میگن هر روز از ساعت شش صبح کلی عمل میکنه تو بیمارستان سینا فقط زایمان طبیعی قبول نمیکنه دوست منو سزارین کرد همین شهریور ماه

راستش من دکتر اول کلکمفین داد بهم ولی چون خوندم دوقلویی میده خودم لتروزول خوردم سرخود.الان این ماه م ...

کاش همون کلومفین رو میخوردی نه همیشه کلونفین باعث دوقلویش نمیشه من با اینکه ژنش رو داشتم بازم تک قلو حامله شدم

نه سه تا رو بخور ،تنبلی نداری؟اقدامت مرتبه؟

تنبلی ندارم ولی خب نمیدونم چرا نمیشه.اره روزای تخمک گذاری دارم.البته این ماه دقیقا همون روزا با شوهرم بحثم شد فقط یه بار اقدام داشتم😞ولی دقیقا همون روز تخمک گذاریم بود.از روز ۵ بخورم نه؟

تنبلی ندارم ولی خب نمیدونم چرا نمیشه.اره روزای تخمک گذاری دارم.البته این ماه دقیقا همون روزا با شوهر ...

از روز پنجم تا نهم روزی سه تا بخور،ولی اقدامت رو مرتب کن وقتی قرص میخوری از روز دهم سیکل تا بیستم یه شب در میون نزدیکی کن حتما،منکه اون موقع اینطوری جواب گرفتم انشالله تو هم جواب بگیری ،الان تحت نظر کدوم دکتری،؟رویا نصیری هم عالیه عالی