2777
2789
عنوان

من یه احمقم ...تا حالا دیدین مثه من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 47 پست
اینجوری نگو  تو فقط منتظری  واسه کسی که منتظره یه نشونه کوچیک هم میشه امید اونو واسه خود ...

ددرکت میکنم خواهرم ، نصفهدشبی دستم و دلم رفت بالا ،برای دعا ،انشالله خدا به دلت ببخشه ، حتما خدا به زودی خوشحالت میکنه ، همیشه با نگاه مثبت به خدا نگاه کنید ، گمان خوب به خدا داشتن درهای رحمت رو باز میکنه 

خدایا صدای منه رو سیاه رو میشنوی ؟

چه جالببب،من این ماه که لتروزل خوردم هنوز تو اقدامم ولی نمیدونم چرا دکترم بهم آمپول آزاد سازی نداد ب ...

میشه اسم دکترتو بگی منم ۲تا سقط داشتم و الان ۱سال و ۴ماهه اقدام کردم ولی باردار نشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه اسم دکترتو بگی منم ۲تا سقط داشتم و الان ۱سال و ۴ماهه اقدام کردم ولی باردار نشدم 

پیش دکتر ناصر تیمورزاده میرم خیلی راضیم دوره قبل هم تحت نظر ایشون باردار شدم ولی نمیدونستم غلظت خون دارم سقط شد

پیش دکتر ناصر تیمورزاده میرم خیلی راضیم دوره قبل هم تحت نظر ایشون باردار شدم ولی نمیدونستم غلظت خون ...

ممنون عزیزم انشاالله که خدا به همه ما منتظرا نی نی صحیح و سالم بده

میشه بپرسم از روز چند پریود خوردی و روزی چنتا میخوردی؟من میخوام ببینم اگه کیست نداشتم این ماه کلومفی ...

من یادمه اون زمان

دکتر تیمورزاده اون زمان اول معاینه کرد شکمم رو و قسمت تخمدان هامو که کیست نداشته باشم یه وقت،بعد بهم گفت از روز پنجم‌پریودم تا روز نهم پریود(یعنی پنج روز)روزی سه تا کلومفین بخورم هیچ داروی دیگه ای هم در کنارش نمیخوردم فقط همین ماه دوم نتیجه گرفتم 

این سری ولی لتروزل و استروژن داد چون گفت قوی تره

من یادمه اون زمان دکتر تیمورزاده اون زمان اول معاینه کرد شکمم رو و قسمت تخمدان هامو که کیست نداشته ...

من لتروزول روم جواب نداد‌.میخوام اگه کیست نشده باشه کلومفین امتحان کنم.فقط موندم از روز سوم پریود بخورم یا پنجم.

من لتروزول روم جواب نداد‌.میخوام اگه کیست نشده باشه کلومفین امتحان کنم.فقط موندم از روز سوم پریود بخ ...

دکترم میگفت لتروزل رو از روز سوم باید خورده بشه ولی کلومفین از روز پنجم

دکترم میگفت لتروزل رو از روز سوم باید خورده بشه ولی کلومفین از روز پنجم

خسته شدم دیگه ازین بلاتکلیفی.بچم اگه سقط نشده بود این ماه به دنیا میومد😭دعام کن.انشالله خودتم این ماه بارداری

من لتروزول روم جواب نداد‌.میخوام اگه کیست نشده باشه کلومفین امتحان کنم.فقط موندم از روز سوم پریود بخ ...

از روز پنجم بخور به نظرم‌ تازه خیلیا روزی دوتا میخورن ولی دکترم روزی سه تا میداد البته بستگی به شرایطتت داره من چون تنبلی تخمدان دارم‌برای همین اینجوری میداد،شوهرت مشکلی نداره؟

از روز پنجم بخور به نظرم‌ تازه خیلیا روزی دوتا میخورن ولی دکترم روزی سه تا میداد البته بستگی به شرای ...

راستش من دکتر اول کلکمفین داد بهم ولی چون خوندم دوقلویی میده خودم لتروزول خوردم سرخود.الان این ماه میخوام همون کلومفین بخورم.اون گفت روزی ۳تا از روز سوم پریود.ولی میگم من روزی دوتا بخورم.ولی موندم از سوم بخورم یاپنجم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792