2777
2789
عنوان

بچها کمک🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 59 پست

دست نزنا بگو بیا خواستگاریم بعد اون هرگار میخوای بکنی بکن  میدونی شاید این نگرفتت یکی دیگه گرفتت میخوای چی بهش بگی حتی ناشی ترین افردا هم میفهمن رابطه داشتی  بگو رفتم دکتر گفته داری بیمار میشی بترسونش بگو نیای خواستگاری شکایتت میکنم

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
😐... رفت و امد خانوادگی داریم خاستگاری اومده و انگشتر انداختیم دوماه دیگه عقدو عروسی باهمه.. بعدشیم ...

مهم اینه عقد نکرده خودتو انداختی زیر دستش پسرا مرموزن بازم میگم گرون باش تاعقد نکردی هنوز حکم دوس پسره مواظب باش خودتو ب فنا ندی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها خدا روشگر نامزدید ولی بنظرم اصلا رابطه نداشتخ باش خیلییی مشکل پیش میاره مبارکه عزیزم دو مااه دیگه تحمل کنید بعد رابطه داشته باشید

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
مایع و داخل نمیریزه چون از کان*دوم استفاده میکنیم و اینکه اگه بریزی تو باعث میشه عفونت بگیره دختره ...

کوفت نخند حالم بهم خورد 

خودش دوس داره پای نامزدشو میکشه وسط

میدونی یکی از علائمی که کسی این کارو میکنه چیییییه

باسنش بزرگ میشه همیشه بوی بد میدی باد رودت زیادمیشه و بی اختیار میشه حال بخند و کرم بریز

کوفت نخند حالم بهم خورد  خودش دوس داره پای نامزدشو میکشه وسط میدونی یکی از علائمی که کسی این ...

باسن بزرگ که جذابه 

باد روده کلا اهل نیستم

بی اختیاری هم ندارم

بوی بدم که فقط تو دستشویی موقع دفعه وگرنه بیرون همچی اوکیه