2777
2789
عنوان

بچها کمک🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 59 پست
دعوام نکن حالا🥲 یکاری کردم دیگه 🥲😂

قربونت برم 

دیگه نکن اینکارو 

اصلا اگه میتونی شوهرتم ببر 

دکتره به شوهرت بگه ضررهاشو دیگه نکنین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشته باشه، بگو اگه دوسم داری سلامتیمم برات مهمه، تا اخر عمرت نتونی مدفوعت کنترل کنی و حس نکنیش یهو ...

خودشم گاهی میگه نه ولی خوب من که برم تو فازش نمیتونم جلوی خودمو بگیرم

یجورایی کرم از خوده درخته🥲😂

نه اینکه نگهش داری... قبلا خیلییی از کسای دیگه که باهام دوست شدن یا بحث ازدواج افتاد و جدی شدن همچین ...

میخوای با رابطه دوس داشتنتو بهش ثابت کنی ک بیاد خاستگاریت و یا عاشقت بشه؟؟؟زهی خیال باطل اگه ناراحت نمیشی طرفت ی لاشی واقعیه و تو کلت داغه فعلا نمیفهمی  اون هیچوقت تورو واسه ازدواج انتخاب نمیکنه چون ارزش خودتو پایین اوردی ی کم گرون باش خدا کمکت کنه حرفی ندارم

فکر کنم اگر مایع رو داخل میریخته احتمال داره اگر اون عفونتی چیزی داشته باشه تو هم عفونت روده بگیری&n ...

مایع و داخل نمیریزه چون از کان*دوم استفاده میکنیم و اینکه اگه بریزی تو باعث میشه عفونت بگیره دختره

دردسرای خودشو داره... 

باید تخلیه کنی قبل رابطه و اینکه پاستیل زیاد بخوری از ژل و کان*دوم استفاده کنی 

اگه خوب تخلیه بشی نه کثیف کاری نمیشه ولی اگه قبلش نری دستشوی همچین کثافت کاری راه میوفته که نگو و نپرس😂😂💔

قربونت برم  دیگه نکن اینکارو  اصلا اگه میتونی شوهرتم ببر  دکتره به شوهرت بگه ضررها ...

الان که مشخص شد دردم چیه ولی حتما با خودش میرم دکتر

میدونم بعدش دیگه هرچی بهش بگم بهم دست نمیزنه چون همین الانشم یجورایی راضی نیست ولی باشه میبرمش🥲😂

فک کردم شاید بخاطر اون باشه  حالا مشکل گوارش و چیکارش کنم؟

الان متوجه نیستی چندسال دیگه بگذره هزار جور مشکلات برات پیش میاد 

رابطه مقعدی اصلا خوب نیس روده بزرگت آسیب میبینه 

مشکل بواسیر پیدا میکنی 

میخوای با رابطه دوس داشتنتو بهش ثابت کنی ک بیاد خاستگاریت و یا عاشقت بشه؟؟؟زهی خیال باطل اگه ناراحت ...

😐... رفت و امد خانوادگی داریم خاستگاری اومده و انگشتر انداختیم دوماه دیگه عقدو عروسی باهمه.. بعدشیم میریم خونه خودمون