2777
2789
عنوان

بچها کمک🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 59 پست
وااای😣

بعد تو 1 سال و نیم اینکارو کردی؟!!!!!!!! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بهش بگو حس میکنم دچار مشکل شدم رابطه اون مدلی رو قطع کن و برو دکتر زنان,قطعا بهت مضراتش میگه اگه مشکل اصلی اون نباشه ، یکیش اینه که بعد یه مدت کنترل مدفوعت از دست میدی(قبل انجام هر کاری که میگن بده یه تحقیقی بکن که کاری نکنی سلامتیت به خطر بیفته)، بعدم مشکل الانت هرچی بود رفع کن ولی بهشون بگو رفتی دکتر زنان خیلی دعوات کرده که اشتباه کردی و نباید رابطه این مدلی داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست تیکه خوری

برو پزشک زنان 

بعدم بهش بگو رابطه مقعدی داری 

خودش بهت میگه چیکارکنی....... 😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مرسی عزیزم تقریبا میدونم 🥲

خب پس چرا انجام میدی؟! 

اصلا انقد ضرر داره که اگه با رضایت زن نباشه 

برا مرد حرامه 

میدونم خوب نیست ولی اصرار داره... خودمم راضیم  ولی اینجوری شد فک میکردم شاید بخاطر اون قضیس

داشته باشه، بگو اگه دوسم داری سلامتیمم برات مهمه، تا اخر عمرت نتونی مدفوعت کنترل کنی و حس نکنیش یهو بی کنترل بریزه خوبه؟به خودت رحم کن ادم نباید به خاطر یه ادم خودخواه سلامتیش از جوونی تا پیری رو فدا کنه

بخاطر راضی نگه داشتن نامزدته ولی بعدا پشیمون میشی میدونم من الان شوهرم۵ساله التماس میکنه همش میگم نن ...

نه اینکه نگهش داری... قبلا خیلییی از کسای دیگه که باهام دوست شدن یا بحث ازدواج افتاد و جدی شدن همچین پیشنهادی گرفتم ولی ردش کردم و کلا بهم زدم ولی این یکیو خیلی دوست دارم

فکر کنم اگر مایع رو داخل میریخته احتمال داره اگر اون عفونتی چیزی داشته باشه تو هم عفونت روده بگیری 

و همیشه برام سوال بوده شما که رابطه مقعدی داشتی کثیف کاری هم داره یانه؟ 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .