2777
2789
عنوان

بنظرتون درسته این حرف ؟

118 بازدید | 13 پست

ممکنه یه رابطه هرروز چت کنن اما بی کیفیت باشه اما بعضی روابط یک روز درمیون چت کنن و حرف بزنن و واقعا با اینکه یک روز درمیون از هم خبر میگیرن کیفیت داشته باشه

می‌تونه درست باشه تقریبا؟

رابطه اولی غلط و فیکه و احتمالا از هم بپاشه یکی از طرفین داره کم میذاره که طرف دیگه بذاره بره ودلسر ...

درسته یعنی مشکلی نیس حتی یه رابطه یک روز در میون خبر بگیرن از هم اما خب کیفیتش کم و بیش خوب باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کیفیت رابطه ربطی ب چقد ارتباط داشتن در روز نداره. منو نامزدم دو روز سروز همو نبینیم نهایت ارتباطمون یه زنگ شه بعضی روزام از ۹صب باهاشم تا ۱۱شب اصلا ربطی ندارد ب تعداد زنگو پیام 

اصلا کیفیت رابطه ربطی ب چقد ارتباط داشتن در روز نداره. منو نامزدم دو روز سروز همو نبینیم نهایت ارتبا ...

پس یعنی حتی هر ۲۴ ساعت هم تو یه رابطه با هم چت نکنن و حرف نزنن نمیشه گفت بی کیفیته؟

اگه برا همدیگه مهم باشین صد درصد فرق داره من تجربش کردم با جون و دل ک میگم بهت  مطمئن باش اگه ...

اره ولی خب هرروز پیام دادنم زیاد جواب نیس یا هر وعده 

نهایت یه وعده در روز

متولد چندی ؟؟ منظورت و قصدت از رابطه چیه عزیزم ؟! 

خب قطعا رابطه سطحی نه و رابطه جدی اما باز خیلی زیاد ارتباط داشتن و هی پیام دادن کاری می‌کنه از چشم بیفتی و ارتباط مادر دختری با پسری که باهاش هستی خیلی فرق داره هرقدرم همو دوست داشته باشید با هم که زندگی نمی کنید

خب قطعا رابطه سطحی نه و رابطه جدی اما باز خیلی زیاد ارتباط داشتن و هی پیام دادن کاری می‌کنه از چشم ب ...

کامل در اشتباهی اینو از منی ک‌ هم خودم تجربه کردم هم یکوچولو روانشناسی میدونم یادت باشه 

کسی ک عاشق همه درسته شاید هر روز نشه دید قبول 

ولی پیام و زنگ یک روز در میان اگه بالای بیست سال هستین مشکل داره 

پس یعنی حتی هر ۲۴ ساعت هم تو یه رابطه با هم چت نکنن و حرف نزنن نمیشه گفت بی کیفیته؟

آره عزیزم.ربطی ندارن . بعضی وقتا شاید خیلی سر جفتتون شلوغ باشه .ی سریا میگن مگه ی تلفن جواب دادن پیام دادن چیه . ولی من بارها شده حتی وقت نداشتم رمز گوشیمو باز کنم ببینم کی تماس گرفته